کد خبر:۱۰۱۹۵۱
معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع):
عید غدیر خم عید میثاق با ولایت است
معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، عید غدیر خم را عید میثاق با ولایت بیان کرد.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از رشت، حجت الاسلام سالک صبح امروز در همایش تجلیل از شهدای بسیجی، «لشکر خوبان خدا» با تبریک فرا رسیدن عید غدیر خم، و با اشاره به برتری های شیعه نسبت به سایر ادیان الهی خاطرنشان کرد: امامت، نبوت، ولایت سه مولفه برتری شیعیان نسبت به سایر ادیان است.
معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، با بیان اینکه عید غدیر خم عید میثاق با ولایت نامگذاری شده است، و در آسمان ها نیز روز معبود می باشد، اظهار داشت: در سایه تبعیت از ولایت و رهبری است که می توانیم به درجات و مقامات علمی، سیاسی، اجتماعی، دینی برسیم و این همان نقطه تقابل با دشمن محسوب می شود.
سالک، اسلام بدون ولایت را بی معنا عنوان کرد و اذعان داشت: ولایت مطلقه فقیه، فلسفه فقهی عالم یعنی حضرت محمد(ص) است.
وی مقام معظم رهبری را ستون قرن 21 اسلام دانست.
معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، با اشاره به سفر اخیر مقام معظم رهبری به قم، یادآور شد: سفر مقام معظم رهبری به قم سبب خنثی شدن همه توطئه های داخلی و خارجی شد.
وی با اشاره به ده اصل دکترین حضرت امام خمینی(ره)، گفت: اصل تفکیک دین ناپذیری دین از سیاست از جمله اولین و مهمترین اصل دکترین حضرت امام خمینی(ره) است.
سالک با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با استعانت از آموزه های دینی این توان را دارد که جهان را در همه ابعاد هدایت کند، تصریح کرد: کل اروگاه های غربی قدرت اداره بشر را ندارند.
وی براندازی اصل نظام و ولایت را از مهمترین توطئه ها و دسیسه های دشمنان در فتنه سال 88 بیان کرد و افزود: دشمنی با ولایت اساسی ترین زمینه بغض استکبار جهانی است.
معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، اضافه کرد: در هفته بسیج باید به جهانیان اعلام کنیم که قدرت حاکمیت استکبار در جهان کاهش یافته اما قدرت اسلام خواهی رو به رشد است.
وی تاکید کرد: شاهدیم که کاخ های سیاه و سفید دنیای استکبار از این قضیه وحشت دارند و طرح های مختلفی مبنی بر اسلام زدایی معرفی می کنند.
سالک، اسلام را قدرت برتر جهان در عصر کنونی خواند و گفت: بعد از اینکه دشمن در جنگ سخت موفق نشد جنگ نرم را آغاز کرد.
وی با اشاره به 68 هزار ماهواره و تکنولوژی پیشرفته غرب علیه جمهوری اسلام گفت: دشمن می خواهد بیداری جهان اسلام را به غفلت تبدیل کند و بین مردم و مسئولان نظام فاصله بیاندازد.
معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، همچنین بیان کرد: اصلی ترین محتوای اسلام ناب محمدی تبلیغ جدا نبودن دین از سیاست است.
حجت الاسلام سالک، روحانیت را پیشکسوت همه جریان ها در یک قرن گذشته دانست.
در این مراسم 38 خانواده تک فرزند شهید، 104 خانواده دو فرزند شهید و 10 خانواده 3 فرزند شهید حضور داشتند.
یادآور می شود، در پایان این مراسم از 153 خانواده شهید و 277 شهید تجلیل شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰