اكنون جمهوري اسلامي در تعامل با روسيه است؛ نه در سيطره آن
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۰۰۱
يك كارشناس سياسي:

اكنون جمهوري اسلامي در تعامل با روسيه است؛ نه در سيطره آن

يك كارشناس سياسي در مورد اینکه امام فرمود ايران نباید با شرق و غرب ارتباط داشته باشد ولی الان ما  این ارتباط را داریم، گفت: منظور امام آن نوع ارتباطی بود که منجر به سیطره شرق و غرب بر ما می شد ولی الان ارتباط ما با روسیه به گونه ای است در سیطره روسیه نیستیم بلکه در تعامل با آن هستیم.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شيراز، روز گذشته، یک نشست هم اندیشی و جلسه پرسش و پاسخ با همکاری بسیج دانشجوئی و دفتر فرهنگ اسلامی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد نورآباد با حضور جمعی از دانشجویان و مسئولان شهرستان برگزار شد.
 
یوسفی طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس چد نکته را در مورد بسیج دانشجویی و اساس انقلاب ما در مقایسه  با سایر انقلابهای دنیا مانند سوسیالیسم و امپریالیسم که اساسی مادی داشتند، بیان کرد.
 
وي تفاوت انقلاب ما با سایر انقلاب ها را پاسخ به نیازهای معنوی ارضا نشده دنیا دانست.
 
رئیس دانشگاه آزاد نورآباد به انقلاب مخملی و جنگ نرم دو سال اخیر اشاره کرد و اعلام داشت که جوانان ما نباید غافل باشند.
 
يوسفي خطاب به مسئولین بسیج دانشجویی بيان كرد: کار فرهنگ سازی وظیفه بسیج دانشجویی در دانشگاه است و شما مسئولین باید از لحاظ اخلاقی و معنوی الگوی دانشجویان باشید.
 
براتی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه هاي ممسنی نیز موفقیت آرمانهای انقلاب را مدیون قدمهای پرشور دانشجویان دانست.
 
 شمس الدینی، مسئول دفتر فرهنگ اسلامی  اين دانشگاه نيز علت موفقیت بسیج را تبعیت از امر ولایت و امامت دانست و با اشاره به غدیر خم تکمیل دین را بحث اصلی ولایت دانست و ملاک قبولی طاعات ما در قیامت را بحث ولایت دانسته و وظیفه دانشجویان بسیجی دانست که بحث ولایت را بسط دهند.
 
 علاء الدینی، کارشناس تحلیل و بررسی به بحران اقتصادی آمریکا و جریان لیبرالیسم اشاره كرد.
 
وی چهار گام اساسی در انقلابهای رنگین را معرفی کرد و گفت: جبهه حقوق بشر، مشروعیت زدائی، ایجاد شبهه افکنی در افکار عمومی به خصوص در بحث ولایت فقیه و مرحله اردو کشی خیابانی به ویژه به هنگام انتخابات از گامهاي انقلاب هاي رنگين ذكر كرد.
 
بنابراين گزارش، یکی از دانشجویان سوال کرد که آیا با هدفمند شدن یارانه ها باز ما با مسئله تورم مواجهه هستیم؟
 
علاء الديني در پاسخ عنوان كرد: تمام این مسائل یک فضای روانی است که دشمن قبل از اجرای طرح برای تحریک مردم و ایجاد نوعی یاس و سیاه نمایی به وجود آورده و تلاش می نماید تا از این موضوع بهره برداری سیاسی كند.
 
وي تصريح كرد: وظیفه دانشجویان در این زمینه شفاف سازی و روشنگری است به ویژه باید برای روز 16آذر که دشمن برای این روز برنامه ریزی کرده و بیانیه صادر کرده است هوشیار و آماده باشند.
 
اين كارشناس سياسي در پاسخ به سوال دانشجویی در مورد اینکه امام خمینی(ره) فرمود جمهوری اسلامی نباید با شرق و غرب ارتباط داشته باشد ولی الان ما  این ارتباط را داریم، گفت: منظور امام(ره) آن نوع ارتباطی بود که منجر به سیطره شرق و غرب بر ما میشد ولی الان ارتباط ما با کشور روسیه به گونه ای است در سیطره روسیه نیستیم بلکه در تعامل با روسیه هستیم./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار