آمريكا از پيشرفت هاي ايران اسلامي متحير است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۸۲۸
بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور املش:

آمريكا از پيشرفت هاي ايران اسلامي متحير است

بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور املش با صدور بيانه اي به مناسبت ترور دو استاد بزرگ ايراني اعلام كرد: باز هم استكبار جهاني به سركردگي آمريكا و رژيم صهيونيستي از پيشرفت هاي ايران اسلامي متحير شده است.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، از رشت، در اين بيانيه آمده است: مستكبران وقتي ديدند به با تحريم و نه با هر فشاري ديگر نمي توانند جلوي پيشرفت ملت ايران را بگيرند، با استفاده از عمال خود يعني گروهك منفور منافقين دست به كشتار و ترور زدند، اين درحالي است كه كلايي هاي بهايي و صهيونيستي در آمريكا به كمك منافقين آمده اند ومي خواهند گروهك منافقين را از ليست گروهاي تروريست جهاني خارج كنند، اما دراين سوي جهان عمال اين گروهكها دست به ترور وحشيانه استادان و دانشكندان ايراني مي زنند.
 
 بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور املش دراين بيانيه ترور اين دو استاد بزرگ ايراني را شديدا محكوم كرده و به استكبار جهاني اعلام مي دارد كه كارهاي وحشيانه اي چون ترور مانع از تلاش ما دانشجويان و مردم ايران براي دستيابي به فناوري ودانش روز دنيا نمي شود، بلكه مصمم تر از قبل به سوي دانش گام برمي داريم.
 
 اين بيانيه آورده است: ما بهتر از قبل مي دانيم كه پيشرفت ايران باعث عصبانيت و خشم ظالمين و مستكبران بويژه آمريكا و رژيم اشغالگر قدس مي شود./انتهاي پيام/ 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار