به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ در ابتدای این مراسم محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک ضمن قدر دانی از زحمات صالحی امیری ابراز داشت؛افتخار میکنم که جامعه فرهنگ و هنر امروز در این سالن حضور دارند. جایتان همیشه در ورزش خالی بوده است. در تقسیمبندی کمیته بینالمللی المپیک موضوع فرهنگ همواره اساس بوده است. چرا که در رویدادهای زیر نظر این کمیته، تعداد مدالها ثبت نمیشود. هرچند همه رویدادها، عنوان ورزشی دارند ولی اثر رویداد را فرهنگی برداشت میکنند.
وی افزود: من ۸ سال در کنار صالحیامیری کار کردم و مشاور او بودم. نیامدم که جای صالحیامیری باشم. بلکه او دستور داد و من آمدم و بنایی برای ریاست نداشتم.
خسرویوفا گفت: بخشهایی از فرهنگ که در ورزش مغفول مانده بوده را صالحیامیری آشکار کرد و مهمترین آن تاریخ شفاهی بود. او موضوعات فرهنگی را در اولویت قرار داد و مهمتر از همه موضوع اخلاق را در سرلوحه امور گذاشت. همه صالحی امیری را به عنوان یک مدیر فرهنگی میشناسند که اثرات فرهنگی او در ورزش ماندگار شده است. ظرف ۵ سالی که صالحی امیری در کمیته بود اثرهای تاریخی، فرهنگی و ورزشی باقیگذاشت و من راه او را ادامه میدهم. صالحی امیری در کنار من خواهد ماند.
در ادامه احمد مسجد جامعی،یونسی ،حسن بلخاری رئیس انجمن آثار و منفاخر فرهنگی،گائینی رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران،دکتر ساروخانی استاد جامعه شناسی ارتباطات،مصطفی کواکبیان،محسن مهر علیزاده و حجت السلام ادیب یزدی مطالبی را در خصوص اهمیت توجه به فرهنگ و نگاه فرهنگی داشتن آقای صالحی امیری سخنانی را ابراز داشتند.
در خاتمه از سوی مقامات لشکری، کشوری و فرهنگی کشور از جمله دکتر قالیباف رئیس مجلس،امیر عبدالهیان وزیر امور خارجه،دفتر آیت الله جوادی آملی و سازمان ها و نهادهای مختلف با ارسال گل و لوح تقدیر از خدمات دکتر صالحی امیری تقدیر بعمل آمد.
انتهای پیام/