کد خبر:۱۰۳۹۰۹۸
قرارداد نکونام با تیم ملی پاره وقت خواهد بود

تاج : ناامید کردن مردم کار درستی نیست / هیچ ایرانی حاضر نیست تیم ملی از جام جهانی حذف شود

رئیس فدراسیون فوتبال اعلام کرد قرارداد جواد نکونام با تیم ملی فوتبال کشورمان به‌صورت پاره وقت خواهد بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهدی تاج درباره بحث حضور جواد نکونام در کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران اظهار داشت: سرمربی باید شخصاً کمک مربی‌اش را انتخاب کند. ضمن احترام به همه مربیان داخلی که عالی هستند، کارلوس کی‌روش قبلاً با نکونام کار کرده است. ما قرارداد پاره وقتی خواهیم داشت و اتفاقی رقم می‌زنیم تا قرارداد نکونام با فولاد پابرجا باشد. عدد و ارقام اعلام شده برای قرارداد دائمی قابل ملاحظه است و نمی‌توانیم آن را بدهیم.

وی در واکنش به برخی حواشی درباره کنار گذاشتن تیم ملی از جام جهانی قطر گفت: همه حواس‌مان به بازی با انگلیس، آمریکا و ولز است و خیلی درگیر حواشی نیستیم. هیچ ایرانی حاضر نیست تیم ملی از جام جهانی حذف شود. هیچ فوتبالی نداشتیم که چنین درخواستی داشته باشد. طبق ارتباطاتی که دارم می‌دانستم این اتفاق شدنی نیست. ناامید کردن مردم کار درستی نیست. وقتی تیم ملی می‌برد همه اقلیم‌ها در کشور با هر سیاسیتی خوشحال می‌شوند. تیم ملی وحدت‌آفرین است و می‌تواند مجموعه‌ها را به هم بچسباند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار