آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۱۴۱۳

خلیل زاده : بازگشت مان به قطر به دلیل سوء تفاهم بود

مدافع تیم ملی فوتبال ایران گفت: بازگشت مان به قطر به خاطر سوء تفاهم بود که خوشبختانه حل شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شجاع خلیل‌زاده، بازیکن تیم ملی فوتبال ایران صبح یک‌شنبه در تمرین این تیم اظهار کرد: تمرینات خیلی سنگینی است و اردوهای خوبی داریم و آماده ۳ بازی سخت می‌شویم. تمرینات خیلی فشرده است و امیدوارم با نتیجه‌هایی که می‌گیریم، دل مردم را شاد کنیم.

وی درباره کار کردن با کی‌روش عنوان کرد: نیاز به گفتن من نیست و همه او را می‌شناسید که مربی بزرگ و کاربلدی است و امیدوارم با ایشان برای اولین‌بار در تاریخ بتوانیم به مرحله بعد صعود کنیم.

این مدافع تیم ملی درباره دشوار بودن گروه ایران تصریح کرد: گروه بسیار سختی داریم و با تیم‌های خوبی هم‌گروه هستیم و امیدوارم با تدابیر کادر فنی بتوانیم به مرحله بعد صعود کنیم.

خلیل‌زاده درباره نگرانی کی‌روش در مورد مشکلاتش با باشگاه الاهلی گفت: آن روزی که من برگشتم، فیفادی نبود و روزی هم که کی‌روش به باشگاه الاهلی آمده بود، صحبت‌ها شده بود که من در تمرینات تیم حضور داشته باشم و بعد از آن یک سری سوتفاهم‌ها پیش آمد که حل شد و من به تمرینات تیم ملی بازگشتم.

او در پایان گفت: من تلاشم این است که بهترین عملکردم را در تمرینات تیم ملی داشته باشم و جزئی از تیم در جام جهانی باشم.

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار