نقد را قبول داریم اما تخریب را نمی پذیریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۶۱۱
امام جمعه مشهد:

نقد را قبول داریم اما تخریب را نمی پذیریم

امام جمعه مشهد گفت: نقد را قبول داریم اما تخریب را نمی پذیریم، هر زمان مطالب با صاحب نظران اسلام در میان گذاشته شود نقد است در غیر اینصورت، تخریب و کسی که اسلام خدا را تخریب کند بی دین است.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی روز گذشته در نشستی از سلسله نشست های «صنعت تولید علم» با موضوع «دانشگاه و سکولار» که در سالن آمفی تئاتر دانشکده حقوق و علوم سیاسی و زبانهای خارجی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد توسط بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: اسلام به مانند کشتی است که انسان را به دور از هر گزندی به سرمنزل مقصود می رساند در حالیکه لیبرال تنها به زندگی مادی و آزادی بی قید و شرط توجه دارد.
 
وی افزود: علت پیدایش لیبرال دموکراسی مربوط به فضایی است که بزرگان و بنیان گذاران این اندیشه یعنی لاک، هابز و روسو بوجود آوردند بطوریکه لاک،  پیغمبر لیبرال در این اندیشه شناخته می شود .
 
امام جمعه مشهد ادامه داد: لاک با دو رساله خود و با کمک هابز یک مکتب سیاسی در دل مدرنیته بوجود آورد و با همراهی روسو اندیشه های سیاسی خود را تلقیح و مبنای لیبرال دموکراسی را بنا گذاشتند.
 
علم الهدي با بیان این مطلب که تفکر فلسفی، مولد اندیشه لیبرال دموکراسی و فضای پیدایش این اندیشه در زندگی و مدیریت اجتماعی سیاسی است افزود: این اندیشه از پدیده های فکری مدرنیسم است.
 
وي گفت: لیبرال دموکراسی  بنا برسه اصل اومانیسم، ناسیونالیسم و سکولاریسم پایه ریزی شده است.
 
امام جمعه مشهد ادامه داد: اصل اومانیسم بر این مبنا است که انسان نقطه نهایی عرصه وجود و هستی است و همه چیز برای انسان و انسان برای انسان، بنا نهاده شده است.
 
علم الهدی با اشاره به اینکه اصل ناسیونالسیم مولد سکولار است تصريح كرد: مبنای این اصل بر این تفکر استوار است که در زندگی انسان کوچکترین اندیشه ای نباید باشد و هیچ بینشی تا به حال نیامده تا بینش زندگی مادی را منحرف سازد.    
 
امام جمعه مشهد ادامه داد: در زندگی و مسائل فرهنگی دانش آموزی، تعلیم و تربیت بنا به اصول این اندیشه، به عنوان پدیده فکری و تأمین کننده زندگی اجتماعی، صرفاً بر اساس عقلانیت خود انسان است.
 
وی افزود: در حوزه انسان شناسی اومانیسم نقطه ای بالاتر از انسان وجود ندارد و انسان موجودی متوقف است ، زندگی یک جریان مکرر و مدون دارای وسعت عرضی است و جامعه محلی برای تأمین غذا، رفاه بیشتر و شهوات است.
 
علم الهدي تاکید کرد: در اندیشه سیاسی انسان شناسی الهی، انسان به عنوان متکامل باید به نقطه بالاتر برسد كه که نقطه خداوند است.
 
امام جمعه مشهد تصريح كرد: لیبرال یعنی آزادی بی قید و شرط، اما دموکراسی براساس نظریه دموکراسی غربی و نظریه روسو یعنی محدود کردن آزادی است.
 
وی در پایان خطاب به مسئولان با اشاره به سخنان رهبری در برگزاری کرسی های آزاد اندیشی خاطرنشان كرد: در دانشگاه ها این مسئله باید جدی تر پیگیری شود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار