کد خبر:۱۰۴۸۹۶۸

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نماد فناوری ایران / اصفهان اولین ارزیاب شرکت‌های دانش‌بنیان

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان از ابتدای سال تاکنون حدود ۹۰۰ شرکت دانش‌بنیان جدید نوع سه ایجاد شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در بیست‌وسومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش و فناوری بازدید کرد و با توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در این شهرک بیشتر آشنا شد.

خیرالدین در حاشیه این بازدید گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نماد فناوری کشور و در این زمینه پیشرو است. شرکت‌های مستقر در این پاویون هم با قدرت در نمایشگاه حاضر شدند. امیدوارم این شهرک در ادامه هم بتواند به خوبی نقش خود را ایفا کند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف، با اشاره به لزوم ترویج گفتمان فناوری و نوآوری در کشور گفت: باید هرچه بیشتر اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و جوانان را با حوزه فناوری و نوآوری کشور درگیر کنیم.

وی ادامه داد: ما تاکنون بیش از ۳۰ تفاهم‌نامه با ارگان‌های مختلف نظیر وزارت جهاد کشاورزی و صمت امضا کرده‌ایم تا بتوانیم موانع پیش روی دانش‌بنیان‌ها را برطرف کنیم، اما برای دستیابی به این مهم باید همه بازیگران این عرصه در کنار هم باشند. البته با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و آیین‌نامه «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» وزارت علوم، بخشی از موانع حل شده است.

خیرالدین خاطرنشان کرد: با تفاهم‌نامه‌ای که امسال با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا شد، پارک‌های علم و فناوری می‌توانند شرکت‌های دانش‌بنیان را ارزیابی کنند. خوشبختانه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان اولین ارزیاب به این حوزه وارد شد و در نتیجه این ارزیابی‌ها، از ابتدای امسال تاکنون حدود ۹۰۰ شرکت دانش‌بنیان جدید نوع سه ایجاد شده است.

گفتنی است، در بیست‌وسومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن‌بازار تهران که از روز شنبه ۱۹ آذرماه افتتاح شده و تا روز سه‌شنبه ۲۲ آذرماه ادامه دارد، بیش از ۱۰۰ دانشگاه و موسسه آموزشی، پارک علم و فناوری و پژوهشگاه معتبر حضور دارند. پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این نمایشگاه در سالن ۶ غرفه ۱۷ پذیرای بازدیدکنندگان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار