همایش «وجدان بیدار» در قم برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۹۲۳
با حضور اعضای کاروان آسیایی آزادی غزه

همایش «وجدان بیدار» در قم برگزار شد

همایش «وجدان بیدار» امروز با حضور اعضای کاروان آسیایی آزادی غزه در قم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از قم، میتی بوروالا، یکی از اعضای کاروان آسیایی آزادی غزه، از کشور هندوستان در همایش «وجدان بیدار» که پیش از ظهر امروز در سالن همایش های دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، با بيان اینکه افتخار می کنیم در قم به عنوان مرکز انقلاب و شهر امام خمینی (ره) هستيم، اظهار داشت: موضوع فلسطین امروز فارغ از هر دین و مذهبی مسئله اول، تمامي مردم دنیا است.
 
وی با بیان اینکه این کاروان نخستین حرکت منسجم آسیایی ها در دفاع از مردم مظلوم غزه است، افزود: آزادی فلسطین، پایان حصر غزه، بایکوت رژیم نژاد پرست اسرائیل و تلاش برای ایجاد آسیایی متحد، چهار هدف مهم و اساسی این کاروان است.
 
بوروالا با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با در پیش گرفتن سیاست ترور، خشونت و تفرقه به دنبال تضعیف ملت های آزادیخواه جهان است، تصریح کرد: مبارزه با اسرائيل پیش از آن که به منظور آزادی فلسطین باشد، تلاش برای آزادی از یوغ استکبار و استعمار تلقی می شود.
 
این عضو کاروان آسیایی آزادی غزه با تاکید بر اینکه فلسطین خط اول مقابله ما با نظام استکبار جهانی است، خاطرنشان كرد: قدرت اسرائیل رو به اضمحلال است و این رژیم نژاد پرست با وجود حمایت های بی‌دریغانه آمریکا و غرب باز هم در شرایط بسیار وخیمی به سر می برد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار