کد خبر:۱۰۵۰۱۵۵

احمدی: پیدا شدن دو پیراهن سرخابی شهدای گمنام کنار هم نشان از همدلی ورزشکاران دارد

فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم رونمایی از دو پیراهن ورزشی متعلق به دو شهید گمنام گفت: در نشستی که امروز با مدیرعامل باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در معراج شهدا داشتیم بنا شد با توجه به در پیش بودن مسابقات دربی، طی مراسمی ۲ پیراهن متبرک شهدای ورزشکار گمنام را به باشگاه های مربوطه و پرچم ایران یافت شده در تفحصات را به وزارت ورزش و جوانان اهدا کنیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سردار سید محمد باقرزاده با اشاره به تفحص‌های انجام شده در منطقه عملیاتی شلمچه عراق در تابستان امسال، گفت: در این عملیات در کنار ۲ پیکر شهید گمنام ۲ پیراهن ورزشی آبی و قرمز که نشانی از باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس است، پیدا شد.

وی در ادامه تاکید کرد: در نشستی که امروز با مدیرعامل باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در معراج شهدا داشتیم بنا شد با توجه به در پیش بودن مسابقات دربی، طی مراسمی ۲ پیراهن متبرک شهدای ورزشکار گمنام را به باشگاه‌های مربوطه و پرچم ایران یافت شده در تفحصات را به وزارت ورزش و جوانان اهدا کنیم.


فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیرو‌های مسلح تاکید کرد: مهم‌ترین درس و پیامی که این اتفاق برای ما داشت، همدلی، همراه بودن و حمایت از وطن با وجود تمامی تفاوت‌ها و اختلاف نظرها، همچون ۲ شهید که با وجود اینکه طرفدار ۲ تیم متفاوت بودند باز درکنار هم و در یک سنگر واحد برای یک هدف جنگیدند و به شهادت رسیدند.

در ادامه اسماعیل احمدی، مشاور وزیر ورزش و جوانان و مدیرکل حوزه وزارتی، ۲ پیراهن یافت شده آغشته به خون شهدا در شهر دجله عراق را افتخاری برای وزارت ورزش و جوانان، طرفداران، ورزشکاران و مدیران باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس دانست و اظهار داشت: این اتفاق بزرگ نشانی از اتحاد و همدلی ورزشکاران با هر رنگ و اعتقاد با هدفی یکسان است.

وی افزود: ما باید با سرلوحه قراردادن شهدا و زنده نگاه داشتن نامشان، ادامه دهنده مسیرشان باشیم و در تمام مسیر زندگی با اتحاد همراهی برای دفاع از کشورمان و سربلندی نام میهنمان پیش قدم باشیم.

 

مدیر کل دفتر فرهنگی وزارت ورزش و‌جوانان علاقه مندی ورزشکاران به مقام شامخ شهدا را یکی از افتخارات جامعه ورزش دانست و اظهار داشت: بسیاری از فوتبالیست‌ها در موارد لزوم در عرصه نبرد ظاهر شدند و به مقام شهادت رسیدند.

احمدی با اشاره به اینکه تعداد زیادی شهید پرسپولیسی و استقلالی داریم خاطر نشان ساخت: این اتفاق در این برهه از زمان نشان میدهد که نباید شهدا رو فراموش کرد و اینکه جامعه ورزشی کشورمان در زمان جنگ و شهادت لباس ورزشی همراه خود دارند، نشان از پاکی جامعه ورزش دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار