کد خبر:۱۰۵۳۲۷
عضو مجلس خبرگان رهبري:
تقويت ارزشهاي ديني مشكلات اخلاقي جامعه را برطرف ميكند
عضو مجلس خبرگان رهبري گفت: با تقويت معرفت وارزشهاي ديني، مشكلات اخلاقي جامعه اسلامي برطرف ميشود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو»، از مشهد، آيت الله عليرضا اسلاميان امروز در جلسه پرسش و پاسخ مذهبي در دانشگاه آزاد اسلامي تايباد، تصريح كرد: هدف از وحدت ميان شيعه وسني اين نيست كه تشيع تسنن شود و تسنن تشيع، بلكه زندگي مسالمت آميز در كنار يكديگر و قائل شدن حرمت براي اعتقادات و عدم توهين به اعتقادات يكديگر مورد توجه است.
وي در خصوص رعايت حجاب اسلامي و اختلاط زن و مرد اظهار داشت: امروز همه انديشمندان به اين نتيجه رسيده اند كه رعايت حجاب و جلوگيري از بي بند و باري در تحكيم جامعه موثر است و نظام تربيتي اسلامي يكي از كاربردي ترين نظام هاي اخلاقي در جوامع بشري است.
عضو مجلس خبرگان رهبري افزود: آنچه كه امروز وهابيت تبليغ مي كند، چهره خشن از اسلام است كه مورد تاييد اسلام و حتي علماي اهل سنت نيست.
اسلاميان به عمليات هاي انتحاري در مجامع مسلمانان اشاره و خاطرنشان كرد: انجام اين اعمال در بلاد مسلمين برگرفته از نظر وهابيت و به تحريك سران كشورهاي غير اسلامي مانند آمريكا واسرائيل صورت مي گيرد.
طلوع عزتي، مسئول دفتر فرهنگ اسلامي دانشگاه آزاد تايباد نيز در اين نشست هدف از اين نشست را پاسخگويي به شبهات مذهبي و سوالات دانشجويان عنوان كرد.
لازم به ذكر است، اين نشست به همت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد تايباد برگزار شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰