کد خبر:۱۰۵۳۸۹۶

سعید صادقی و شیخ دیاباته دور از تمرینات گروهی

پرسپولیسی‌ها پس از استراحت یک روزه، دور جدید تمرینات خود را برای حضور در جام حذفی را استارت زدند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو؛ پس از دیدار برابر نساجی و پیروزی پرگل برای شاگردان یحیی گل محمدی، پرسولیسی‌ها دور جدید تمرینات خود را پی گیری کردند.

پرسپولیس در اولین بازی در مرحله یک شانزدهم جام حذفی، روز سه‌شنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی میزبان تیم ون پارس اصفهان خواهد بود و بر همین اساس، تمرینات خود را از امروز (یکشنبه) آغاز کرد.

پیش از شروع تمرین، جلسه فنی برگزار شد و طی آن، بازی قبلی قرمزپوشان از روی تصاویر ویدیویی مورد آنالیز و بررسی قرار گرفت.

سپس بازیکنان در سالن بدنسازی حاضر شدند و زیر نظر مربی بدنساز تیم با انجام حرکات کششی و نرمشی بدن‌ها را گرم کردند و در ادامه، وارد زمین چمن شدند.

پاس‌های کوتاه و ترکیبی، شوتزنی به سمت دروازه، پاسکاری‌های تحت فشار و فوتبال درون تیمی در دستور کار قرار گرفت.

تمرین امروز ۹۰ دقیقه به طول انجامید و در پایان تمرین هم با توجه به در پیش بودن بازی در جام حذفی، ضربات پنالتی مورد تمرین قرار گرفت.

سعید صادقی به دلیل مصدومیتی که در بازی قبل از ناحیه همسترینگ برای او اتفاق افتاد، امروز زیر نظر کادر پزشکی بود. شیخ دیابانه هم برنامه‌های پزشکی و مداوای خود را در این روز‌ها دنبال می‌کند تا هر چه زودتر بتواند به مرز آمادگی و حضور در تمرینات گروهی برسد. سایر بازیکنان هم بدون مشکل در اختیار کادر فنی بودند.

تیم فوتبال پرسپولیس فردا (دوشنبه) آخرین تمرین خود را برگزار و پس از آن راهی اردوی پیش از بازی برابر ون پارس اصفهان خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار