هوشمند: داور باید ۳ کارت به ترابی می‌داد!
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۸۴۰۰

هوشمند: داور باید ۳ کارت به ترابی می‌داد!

بازیکن تیم فوتبال آلومینیوم اراک معتقد است که داور قضاوت خوبی داشته است.
هوشمند: داور باید ۳ کارت به ترابی می‌داد!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو؛ امیرمحمد هوشمند، مدافع باشگاه آلومینیوم اراک پس از تساوی صفر - صفر تیمش مقابل پرسپولیس در ورزشگاه آزادی، درباره صحنه مشکوک به خطایش روی ترابی و پنالتی برای پرسپولیس، گفت: با پای چپ توپ را زدم و اگر جای داور بودم به مهدی ترابی ۳ بار کارت زرد می‌دادم چرا که صحنه سازی کرد.

این بازیکن در خصوص صحنه مشکوک به خطایش روی شیخ دیاباته هم گفت: باید بگویم که پای خود را کشیدم و می‌توانید صحنه آن را مشاهده کنید. من پای خود را کشیدم، اما دیاباته خود را انداخت.

هوشمند گفت: به بازیکنان پرسپولیس احترام می‌گذارم، اما احتمالا آن‌ها پیش خود گفته‌اند که اخراج بیرانوند اشتباه بوده و می‌توانند با انداختن خود روی زمین از داور پنالتی بگیرند، اما به آن‌ها می‌گویم که اینطور نیست. بیرانوند روی فخرالدینی خطا کرد و حتی پای او آسیب دید. برخورد و اخراج درست بود.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار