آخرین اخبار:

کارشناس مسائل بین الملل: بعد از روی‌کار آمدن نتانیاهو، تندروترین و خطرناک‌ترین دولت در طول تاریخ اسرائیل برای این رژیم جعل شد

سیدرضا صدرالحسینی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو: نتانیاهو تلاش می کند بتواند در این دوره امنیت بیشتری برای اسرائیل فراهم کند. رژیم صهیونیستی تلاش میکند تا با در دست گرفتن رسانه نشان دهد این رژیم میتواند بر حیات خود ادامه دهد. نتانیاهو تلاش کرد تا با لابی‌های مختلف، آمریکایی‌ها را همراه خود کند. نتانیاهو در موارد متعددی در آمریکا به در بسته خورد و مجبور شد به سمت اروپا رود. نتانیاهو تلاش می‌کند تا با استفاده از گرایش‌های صهیونیستی زلنسکی، خود را دست برتر منطقه معرفی کند.
کد خبر:۱۰۵۹۲۸۲
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار