به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، رقابتهای گرند اسلم از سال ۲۰۱۷ به پیشنهاد کشور چین، موافقت فدراسیون جهانی و با هدف جذابیت بیشتر این رشته المپیکی در ۲ بخش تیمی و انفرادی راه اندازی شد. رقابتهای تیمی که داستان متفاوتی داشت و با سبک و سیاق جدید برگزار شد، ولی در بخش انفرادی WT برای اعتبار بخشی به این رقابتها سهمیه ششم حضور در المپیک را به گرند اسلم اختصاص و برای آن رنکینگی جدا و اختصاصی ترتیب داد.
در کنار سهمیه اختصاصی به رقابتهای گرنداسلم، جوایز دلاری قابل توجه به تکواندوکاران مطرح دنیا انگیزه مضاعفی برای حضور در این مسابقات داد. در واقع کسی که در این مسابقات به مدال طلا میرسید هم شانس خود را برای حضور در المپیک افزایش میداد و هم جایزه ۷۰ هزار دلاری دریافت میکرد.
پیش از رقابتهای ۲۰۲۳ که ۲ روز گذشته در شهر ووشی چین به پایان رسید، ۳ دوره گرند اسلم در سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ برگزار شده بود که کشورمان در مجموع یک طلا، ۳ نقره و ۴ برنز کسب کرده بود. از این تعداد ۳ نقره و ۲ برنز آن در مسابقات مقدماتی اولین دوره در سال ۲۰۱۷ کسب شد. در رقابتهای اصلی هم تکواندوکاران کشورمان یک طلا و ۲ برنز کسب کردند. در مرحله نهایی سجاد مردانی تنها مدال طلای ایران را به همراه یک نشان برنز کسب کرد و آرمین هادی پور نیز یک مدال برنز به دست آورده است.
در رقابتهای ۲۰۲۳ شاگردان بیژن مقانلو به تنهایی همه رکوردها را به سود خود جابجا کردند. در مرحله مقدماتی نمایندگان کشورمان ۶ مدال شامل ۲ طلا، ۳ نقره، یک برنز به همراه ۹ جواز حضور در مرحله نهایی را کسب کردند. در مرحله نهایی نیز یک طلا، ۲ نقره و یک برنز توسط نمایندگان کشورمان به دست آمد. طلای آرین سلیمی، ۲ نقره مهران برخورداری و دانیال بزرگی در کنار یک برنز رضا کلهر شانس تکواندو ایران را برای کسب ۳ سهمیه المپیک در اوزان ۶۸-، ۸۰- و ۸۰+ کیلوگرم به میزان قابل توجهی افزایش داده است
ملی پوشان تکواندو در صدد هستند تا در مرحله دوم رقابتهای گرند اسلم در ماه دسامبر، ضمن مدال آوری باز هم رکوردها را به نفع خود تغییر دهند.
انتهای پیام/