کد خبر:۱۰۶۹۰۸
دبير آموزش جامعه اسلامي دانشجويان:
حماسه نهم دي ماه «آري» ديگر به جمهوري اسلامي و قانون اساسي است
دبير آموزش جامعه اسلامي دانشجويان حماسه نهم دي ماه را «آري» ديگر به جمهوري اسلامي و قانون اساسي دانست و گفت: مردم با حماسه نهم دي ماه «نه» بزرگي به اسلام آمريكايي و تفكر سكولاريسم دادند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، عبدالله شجاعي در نشست خبري جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران كه امروز با حضور دبير سياسي و دبير اين تشكل دانشجويي در دفتر مركزي جامعه اسلامي دانشجويان برگزار شد، به پيامدها و عبرتها و دستاوردهاي نهم دي ماه اشاره كرد و اظهار داشت: در حوادث پس از انتخابات آنچه حائز اهميت و قابل توجه است صبر و مقاومت مقام معظم رهبري در مقابله با جريان فتنه است.
وي ادامه داد: رهبري براي آنكه فضاي فتنه كاملاً براي مردم روشن شود و خود مردم به اين آگاهي دست يابند كه جريان بوجود آمده با ارزشهاي انقلابي و اسلامي آنان عناد دارد با صبر و تحمل به ميدان آمدند.
دبير آموزش جامعه اسلامي دانشجويان با بيان اين مطلب كه برخي از شكست خوردگان در انتخابات با شعار «يا حسين، ميرحسين» وارد عرصه شدند، افزود: هر چند اين افراد با اين شعار وارد عرصه انتخابات شدند اما در روز عاشورا شاهد هتك حرمت به ابا عبدالله الحسين (ع) بوديم كه اين نشان داد كه آنان به ارزشهاي اسلامي و انقلابي در حد شعار اعتقاد دارند نه در عمل.
شجاعي با اشاره به اينكه در فضاي فتنه برخي از خواص به وظيفه روشنگري خود در جامعه عمل كردند، گفت: از جمله اين افراد صفارهرندي، علم الهدي و حجت الاسلام پناهيان هستند كه عمارگونه وارد عرصه شدند و نقش برجستهاي در روشن شدن فضا براي مردم داشتند.
وي يكي از پيامهاي حماسه نهم دي ماه را محاكمه سران فتنه عنوان كرد و اظهار داشت: بايد قوه قضائيه نسبت به تعلل خود در پيگيري مطالبات مردم پاسخگو باشد.
دبير آموزش جامعه اسلامي دانشجويان نهم دي ماه را «آري» ديگر به جمهوري اسلامي و قانون اساسي عنوان كرد و گفت: مردم در حماسه نهم دي ماه به اسلام آمريكاي و تفكر مدرنيزه و سكولاريزم «نه» بزرگي گفتند.
شجاعي ادامه داد: مردم در حماسه نهم دي ماه به دشمنان نظام بويژه آمريكا اعلام كردند با ظاهرسازي كار به جايي نمي برند.
وي به عبرتهاي حماسه نهم دي ماه اشاره و خاطرنشان كرد: قانون گريزي از سوي هر كس كه باشد چه از سوي طلايه داران قانون و چه افراد ديگر به هيچ عنوان پذيرفتني نيست.
دبير آموزش جامعه اسلامي دانشجويان عدم لجاجت با نظام و آرمانهاي انقلاب را از ديگر عبرتهاي نهم دي ماه برشمرد و گفت: افسران و مسئولان زماني كه تصميم اشتباه مي گيرند بايد اشتباه خود را بپذيرند و كوتاه بيايند؛ چنانچه شاهد بوديم كه پس از انتخابات محسن رضايي چنين كاري كرد اما برخي ديگر از شكست خوردگان در انتخابات به لجاجت خود ادامه دادند.
شجاعي با بيان اين مطلب كه سران فتنه با اقداماتي كه پس از انتخابات نشان دادند در پازل دشمن قرار گرفتند، افزود: از جمله عبرتهاي حوادث پس از انتخابات اين است كه بايد افراد را با شرايط حالشان شناخت نه گذشتهاشان.
وي با اشاره به اينكه بايد بپذيريم هر كس خلاف جهت خاص ملت ايران حركت كند نابود خواهد شد، افزود: مسئولان نظام بايد نسبت به حوادث مشابه پس از انتخابات هوشيار باشند و توانايي مقابله با فضاهاي فتنه احتمالي در آينده را داشته باشند.
دبير آموزش جامعه اسلامي دانشجويان ادامه داد: مردم با حماسه نهم دي ماه نشان دادند هركس در جهت تامين خواستههاي دشمنان انقلاب و نظام حركت كند، نابود خواهد شد.
شجاعي به برخي از سوء استفادههاي اطرافيان از موسوي اشاره و عنوان كرد: حوادث پس از انتخابات عبرتي است تا هر كس به حوزه سياسي ورود پيدا مي كند از تاريخ گذشتگان عبرت بگيرد.
وي يكي از دلايل دفع فتنه دشمنان داخلي و خارجي پس از انتخابات را بصيرت و هوشياري مردم عنوان و خاطرنشان كرد: در حماسه نهم دي ماه ميكروبها از جامعه حذف شده و اميد دشمن نقش بر آب شد.
اين فعال دانشجويي يكي ديگر از اثرات حماسه نهم دي ماه را تسريع در حركت به سمت الگوي جامعه اسلامي دانست و افزود: در حماسه نهم دي ماه جايگاه رهبري تقويت و ثابت شد مردم خواهان تمدن بومي و اسلامي هستند؛ لذا حركت به اين سمت و سو از سوي مسئولان بايد تسري يابد.
شجاعي افسران جنگ نرم، فرماندهان جنگ نرم و خواص بي بصيرت را به عنوان ادبيات سياسي خاص كه پس از حوادث انتخابات وارد ادبيات سياسي كشور شدند، ياد كرد و گفت: بايد حوادث پس از انتخابات منجر به تقويت هوشياري مسئولان نظامي، امنيتي و اجرايي در حوادث مشابه شود.
وي در ادامه به موضوع جنگ نرم اشاره و عنوان كرد: اگر بپذيريم رسانه در فكرتازي جامعه نقش مهمي را ايفا مي كند و هيچ وسيلهاي توانايي و كاركرد اين وسيله را ندارد؛ لذا جهت مقابله با جنگ نرم دشمنان بايد نيروهاي انقلابي و مذهبي در حوزههاي مختلف بويژه حوزه فرهنگي از جمله سينما و تئاتر وارد شوند.
دبير آموزش جامعه اسلامي دانشجويان خاطرنشان كرد: جنبش دانشجويي در اين ميان مي تواند حلقه وصلي براي ورود نيروهاي انقلابي به حوزه رسانه از جمله سينما و تئاتر باشد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰