درویش: مشکلات زیادی داشتیم، اما قهرمان شدیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۵۸۷۹

درویش: مشکلات زیادی داشتیم، اما قهرمان شدیم

مدیرعامل پرسپولیس به قهرمانی این تیم در لیگ برتر واکنش نشان داد.
درویش: مشکلات زیادی داشتیم، اما قهرمان شدیم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره قهرمانی تیم پرسپولیس در لیگ برتر اظهار داشت: این قهرمانی را به هواداران پرسپولیس تبریک می‌گویم. حلاوت این برد گوارای وجود هواداران باشد.

وی ادامه داد: امسال کار سختی داشتیم چرا که فاصله‌ها بین تیم‌ها امسال نزدیک بود. ما هم مشکلات زیادی داشتیم. این قهرمانی را به کادرفنی و بازیکنان تبریک می‌گویم که با مشکلات زیاد هیچ وقت کم نذاشتند و حماسه آفریند و پیروزی‌های خوبی آوردند. این قهرمانی مبارک مردم باشد و از آن‌ها عذرخواهی می‌کنم که فضای استادیوم کم بود.

مدیرعامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: به هواداران نساجی تبریک می‌گویم که امروز تیم خودشان را تشویق کردند. آن‌ها همچنین تیم ما را تشویق کردند و پذیرایی خوبی از ما کردند. امیدوارم که ما هم در تهران میزبان خوبی باشیم.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار