دهه بصیرت، بستری برای تولد عمارهاست
آرش علاءالدینی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، اظهار داشت: چندی است كه صدور احکامی از سوی دادگاه های قوه قضاییه، نیروها و فعالان عرصه های مختلف سیاسی و فرهنگی را به انزوا کشانده، و از عدالت مایوس می کنند؛ نیروهایی که تمام سرمایه خود و حتی آبرو که مهمترین سرمایه هر انسانی است را در راه حفظ ارزش ها و آرمان های انقلاب صرف کرده و می کنند.
وي تصریح کرد: این قبیل اقدامات قوه قضاییه در حالی است که مطالبه به حق مردم که با صدای بلند در 9 دی سال 88 فریاد کشیده شد، بر زمین مانده است و آن چنان که می بینیم کسانی که متعرض به ارزش های اسلامی و انقلابی شده اند، آزادانه مشغول به طراحی نیرنگ ها و خدعه های جدید هستند.
این فعال دانشجویی دانشگاه شیراز بیان داشت: از جمله این اقدامات محکومیت در دادگاه ویژه روحانیت و تبعید سه ساله حجت الاسلام ولدان، رئیس شورای سیاستگذاری دفتر ائمه جمعه فارس از اين استان است، که در مخالفت های خودجوش مردم ولایتمدار شیراز علیه حرمت شکنی های علی محمد دستغییب نسبت به ولی امر مسلمین، از فعالان بوده است.
علاءالدینی عنوان کرد: این احکام در حالی است که کسانی که در واقعه روز قدس امسال در شیراز در مسجد قبا دست به جنایت زدند، بدون محاکمه و تنبیه در استان آزادانه مشغول به فعالیت هستند.
وي افزود: در قوه قضاییه کار به جایی رسيده است که امثال مهدی هاشمی رفسنجانی از متهمان صحنه گردان فتنه سال 88 که اصل ولایت مطلقه فقیه را هدف قرار داده بودند و در حال حاضر از تن دادن به محاکمه در دادگاه ها با قلدری امتنا می کند، از اشتهاردی، مدیر مسئول روزنامه ایران و از فعالان مذهبي که دغدغه بصیرت بخشی به اقشار مختلف مردم را دارد، شکایت کرده، و حکمی از سوی دادگاه در محکومیت وي صادر می شود که جای سؤال و شبهه در صحت آن بسیار است.
این دانشجوی مذهبي در دانشگاه شیراز تصریح کرد: این موارد و مواردی چند، این شبهه را در اذهان مردم انقلابی و نیرو های فعال مدافع ارزش های انقلابی تداعی می کند که در برخی از پایگاه های این قوه که می تواند نماد سلامت کل نظام باشد، عوامل فتنه دارای نفوذ بوده، و با اعمال فشار رأی دادگاه ها را تحت تأثیر خود قرار مي دهند.
علاءالدینی بيان داشت: ایجاد چنین فضاهایی در جامعه و فضای سیاسی کشور زمینه را برای ابراز وجود دوباره جریان فتنه فراهم می کند؛ همان طور كه چندی پیش خاتمی با بی شرمی بازگشت به فضای سیاسی را مشروط دانسته، در حالی که وياز عملکردها و موضع گیری های خود اعلام برائت نكرده و همچنان بر آنها مصر است؛ اما باید توجه کرد که شرط بازگشت توبه است.
وي خاطرنشان کرد: با اين وجود این مشکلات که به تبع آن انتقادهايي را پیش می آورد، دلیلی بر زیر سؤال بردن کل اقدامات این قوه نیست.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز بیان داشت: این گله مندی ها و اعتراضات در حالی است که اخیرا با موضع گیری هایی که از سوی این قوه و شخص رئيس آن اعلام شده، امید هاي زیادی را در بازستاندن حق مردم شریف ایران در میان اقشار مختلف ایجاد کرده است.
علاءالدینی در پایان ابراز امیدواری کرد كه اقداماتی از جمله پیشنهاد نماینده ولی فقیه در استان فارس مبنی بر نامگذاری 9 تا 19 دی ماه به عنوان دهه بصیرت می تواند 9 دی را که نماد بصیرت ملت ایران است، زنده نگاه داشته، و بستری را برای تولد عمارها در عرصه فراهم کند./انتهای پیام/