سرمربي تيم ملي دو و ميداني جانبازان و معلولان كشور در اولين همايش ورزش و سلامت رواني گفت: ورزش علمی را باید جایگزین ورزش سنتی کنیم.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، بهمن رضایی ضمن برشمردن تاثیر مشاوره های روانشناسی در طول تمرینات و در زمان مسابقات اظهار داشت: تا چند سال گذشته تمرینات ورزشی به صورت کاملا سنتی انجام می شد و کسی به دنبال بحث روانشناسی در ورزش و تاثیر ورزش در سلامت روانی نبود.
وی ادامه داد: هم اکنون روانشناسی، مدیریت ورزشی، بحث های پزشکی و حتی تغذیه از لحاظ علمی در سطوح بالایی در کشور قرار گرفته است و ما نه تنها باید در ورزش حرفه ای، بلکه در ورزش همگانی نیز به آن توجه داشته باشیم.
رضایی همچنین ضمن اعلان رضایت و کسب نتیجه مساعد از حضور روانشناس در کنار تیم دو و میدانی در رقابت های پارا آسیایی گفت: در رقابت های پارا آسیایی گوانگجو تیم روانشناسی به همراه کاروان اعزامی راهی این رقابت ها شد و با مشاوره های مناسب در شرایط مسابقات اعضای تیم را از لحاظ روحی در سطح بالایی نگه داشت كه این مشاوره ها تا لحظه حضور ورزشکاران در رقابت های مختلف ادامه داشت.
سرمربی تیم ملی دو و میدانی جانبازان و معلولان افزود: برگزاری همایش و ارائه نظرات و مقالات مختلف در این عرصه و مشاوره های روانشناسان ورزشی می تواند به آمادگی هرچه بیشتر ورزشکاران از لحاظ روحی و روانی کمک کند، زیرا ما موفقیت ورزشکاران در رقابت آسیایی را با همکاری کادر روانشناسی تجربه کردیم.
وي در پایان در مورد سلامت روانی ورزشکاران جانباز و معلول تصريح كرد: سلامت روانی در ورزش جانبازان و معلولان با توجه به محدودیت های جسمی و در خطر بودن سلامتی آنها از اهمیت بالایی برخوردار است تا جایی که این مقوله حتی در زندگی شخصی و اجتماعی آنها نیز تاثیرگذار است.
لازم به ذکر است، ملی پوشان دو و میدانی کار جانباز و معلول کشورمان 34 مدال از 80 مدال کسب شده کاروان اعزامی به گوانگجو را به نام خود ثبت كردند و یکی از پرافتخارترین تیم های اعزامی به این رقابت ها بودند.
گفتنی است، اولین همایش ورزش و سلامت روانی 7 بهمن ماه در آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار می شود./انتهاي پيام/