news634809 :Array
(
[content] => Array
(
[id] => 634809
[rutitr] => در حاشیه جلسه هیئت دولت
[title] => آذریجهرمی: تماسها برای فروش شمارههای مشابه مشترکین از طرف اپراتورها نیست
[stitle] =>
[title2] =>
[subtitle] => وزیر ارتباطات گفت: تماسها برای فروش شمارههای مشابه مشترکین از طرف اپراتورها نیست و توصیه میکنم که به این تماسها پاسخ ندهند.
[body] =>
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره دلالی شمارههای مشابه مشترکین توسط برخی اپراتورهای در بازار، اظهار کرد: این تماسها برای فروش شمارههای مشابه مشترکین از طرف اپراتورها نیست و من به مردم ایران توصیه میکنم که به این تماسها پاسخ ندهند و به آنها توجه نکنند. این تماسها در نظام بازاریابی است و تایید نمیشود.
وی ادامه داد: اگر مردم علاقمند به خرید شمارههای خاصی با قیمتهای مصوب هستند، اپراتورهای کشور این شمارهها را در سایت خود قرار دادهاند و طرحهایی دارند که با حداکثر قیمتهای ۵ تا ۲۰ هزار تومانی به فروش میرسانند، اما این بازاریابها از علاقه مردم استفاده میکنند و میگویند ما از فلان اپراتور هستیم که این اشتباه است و بعد میگویند که ما شماره سیم کارت شما را با شماره خودتان به قیمت ۶۰ هزار تومان میدهیم و در مواردی هم دیدیم که سیم کارتی که در پاکت گذاشته و فرستاده شده، شماره خریداری شده نبوده است. فروش شمارههای مشابه مشترکین را بازاریابهای خودسر انجام میدهند
وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: این موضوع نیازمند هوشیاری مردم است و اپراتورها این کارها را نمیکنند. این کار توسط بازاریابهای خودسر انجام میشود و ما طبیعتا ابزاری نداریم که بخواهیم کل بازار را کنترل کنیم.
وی تصریح کرد: بهترین راه برای مردم این است که اگر نیازمندی دارند از سایت اپراتورها پیگیری کنند و به اپراتورها تاکید میکنیم که به شیوه مناسبتر و بهتری این نیازمندیهای مردم را حتی از طریق سرویس پستی ارسال و برطرف کنند تا فاصله اپراتورها با مردم کم شود.
پیگیری ارتباطات مشکوک از سیم کارتهای نامشخص در وظیفه وزارت ارتباطات نیست
جهرمی گفت: پیگیری ارتباطات مشکوک از سیم کارتهای نامشخص در وظیفه وزارت ارتباطات نیست، اما مردم به ۱۹۵ این موضوع را اطلاع دهند و ما نیز به اپراتورها تاکید میکنیم که اگر مردم در نحوه ارایه خدمات شکایتی دارند، به آنها رسیدگی شود.
وزیر ارتباطات همچنین درباره کاهش هزینه استفاده دانشگاهها از خدمات اینترنتی گفت: ما بر این اعتقادیم که دانشگاه ویترین فناوری اطلاعات و هر نوع سرویسی در کشورهای مختلف است و اگر درباره دانشگاههای کشوری اطلاعات بدست آورید، میتوانید درباره کل اوضاع آن کشور قضاوت کنید.
وی اضافه کرد: دانشگاههای متعدد با پراکندگیهای مختلفی در کشور وجود دارند و نحوه دسترسی آنها، چون استقلال دارند و مامور هستند که این خدمات فناوری را در دانشگاه برای دانشجویان و اساتید فراهم کنند با سلیقهها و مدلهای مختلف، موضوع پیاده سازی شده است، که خدمات ارایه شده مطلوبیت ندارد.
وزیر ارتباطات ادامه داد: روز گذشته در جلسهای که با روسای دانشگاهها داشتیم، این موضوع را مرور کردیم که اول این سرویس فناوری اطلاعات که برای مجموعه دانشگاهی فایده علمی دارد و میتواند تولیدات مفید علمی داشته باشد، با یک استاندارد و شرایط واحدی بتوانیم به سرانجام برسانیم و روسای دانشگاها سلایق را برای ارایه خدمات کم کنند.
وی اظهار کرد: ما نیز کمک میکنیم، اما کمکهای ما با وزارت علوم در دوقالب دیده شد، یکی کمکهایی که به دانشگاهها از طریق ارایه سرویس میشود، تولیت آن برعهده سازمان پژوهشهای صنعتی زیر نظر وزارت علوم و براساس پروانه ما در وزارت ارتباطات است و دوم برای تشویق دانشگاهها برای استفاده از این فضا، خدمات را ۵۰ درصد تخفیف دادیم و از همین امروز عملیاتی میشود و اگر دانشگاهها از طریق شبکه علمی به اینترنت متصل شوند، میتوانند از این ۵۰ درصد بهرهمند شوند.
جهرمی تصریح کرد: شب گذشته نیز در جلسه شورای مسئولان وزارت ارتباطات تصویب شد که مخابراتهای سراسر کشور، شرکت ارتباطات زیرساخت و سازمان فناوری، مسئولی را در این زمینه در شرکتهای خود درباره شبکه علمی مشخص کنند تا اتصال و ارتباطات دانشگاهها را عملی کنند.
وی همچنین درباره رفع فیلترینگ یوتیوپ و توییتر گفت: اجازه دهید که این موضوع به نتیجه برسد، اظهار نظر خواهیم کرد.
وزیر ارتباطات همچنین درباره تخفیف ۵۰ درصدی اینترنت برای اصحاب رسانه، گفت: اگر وزارت ارشاد این موضوع را برای خبرگزاریها و رسانهها پیگیری کند، میتونیم این موضوع را پیش ببریم و طبیعتا اگر با معاونت مطبوعاتی صحبتی شود و مکانیزمی برای آن باشد و پیشنهادی شبیه این مسئله ارایه شود، میتوان درباره آن فکر کرد.
news667936 :Array
(
[content] => Array
(
[id] => 667936
[rutitr] =>
[title] => اقتصاد مقاومتی تنها نسخه رشد اقتصاد ایران
[stitle] =>
[title2] =>
[subtitle] => وزیر ارتباطات گفت: تنها نسخه رشد و بهره وری مناسب در اقتصاد، تحقق اقتصاد مقاومتی است.
[body] =>
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در چهارمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه اصل کلان اقتصاد مقاومتی نگاه به داشتههای خودمان است، گفت: بایستی از ظرفیتهای صادراتی در کالاها و محصولاتی که مزیت رقابتی وجود دارد، استفاده شود.
وی تصریح کرد: تنها نسخه رشد و بهره وری مناسب در اقتصاد، تحقق اقتصاد مقاومتی است.
آذری جهرمی گفت: اقدامات مناسبی در بعضی وزارتخانهها برای تحقق اقتصاد مقاومتی رخ داده است و ماهانه در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بررسی میشود.
باید مرکزی به پایش و رصد اقدامات اقتصاد مقاومتی بپردازد
وزیر ارتباطات با اشاره به صحبتهای رهبر معظم انقلاب افزود: بایستی مرکزی به پایش و رصد اقدامات در راستای اقتصاد مقاومتی بپردازد.
وی گفت: در مجموعههایی مثل شبکه تحلیل گران اقتصاد مقاومتی این اقدامات رصد میشود.
وزارت ارتباطات مسئول ۵ پروژه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است
آذری جهرمی با تاکید بر اینکه وزارت ارتباطات برای تحقق اقتصاد مقاومتی پروژههای زیر ساختی و اجرایی داشته است، گفت: یکی از مهمترین این پروژهها افزایش سطح دسترسی کاربران نهایی به شبکه ملی اطلاعات به ۲۰ مگابیت در ثانیه است.
وی افزود: بخشی از این پروژه به راه اندازی سامانه املاک بر میگردد؛ که اقدامات مناسبی در این راستا انجام شده است.
فناوری اطلاعات حلقه مفقوده نظام اقتصادی موفق
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه برای نیل به اقتصاد موفق بایستی آمارها بصورت دقیق ارائه شوند، گفت: مکانیزم سنتی تهیه این آمار خود اظهاری دستگاههای مختلف دولتی است؛ حال آنکه بایستی به سمت پایش لحظهای آمار حرکت کرد.
وی گفت: تحقق این اهداف با فناوری اطلاعات صورت میگیرد و هم اکنون فناوری اطلاعات حلقه مفقوده نظام اقتصادی موفق است.
آذری جهرمی تصریح کرد: با شفاف سازی آمارها از طریق فناوری اطلاعات میزان ورود کالای قاچاق و بی کیفیت کاهش چشمگیری مییابد.
وی با تاکید بر اینکه با فناوری اطلاعات اقتصاد مقاومتی محقق میشود، افزود: با استفاده از این ابزار میتوان سیستمها را به هم متصل نمود و شفافیت اطلاعاتی بدست آورد.
آذری جهرمی با بیان اینکه دولت الکترونیک یکی از شاخصهای اصلی تحقق اقتصاد مقاومتی است، افزود: با استفاده از این ابزار صرفه جویی ارزی در بحث مدیریت واردات صورت گرفت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه با بیان اینکه حلقه مفقوده دیگر ما نظام توزیع است، تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته دنیا برای خرید کالا انطباقی بین کد کالا با محصول وجود دارد و تعداد این کالا در نظام توزیع این کشورها موجود است.
آذری جهرمی تاکید کرد: بایستی به سمتی حرکت کرد تا شفافیت کامل از میزان تولید و صادرات بدست بیاید.
نظام آماری زنده عامل تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی
وزیر ارتباطات با بیان اینکه برای پیاده کردن سیاستهای اقتصاد مقاومتی بایستی نظام آماری زنده داشته باشیم، گفت: به عنوان مثال در حوزه سلامت الکترونیک اقدامات مناسبی انجام شده و ۶۶ میلیون ایرانی پرونده سلامت شان تکمیل شده است.
وی ادامه داد: در وزارتخانههای دیگر همچون وزارت اقتصاد، صمت، راه و شهرسازی نیز اقدامات مناسبی در زمینه نظام آماری زنده انجام شده است.
فرهنگ سازمانی مهمترین شاخص تحقق اقتصاد مقاومتی
آذری جهرمی تاکید کرد: با بررسی تک تک دستگاهها اقدامات مناسبی در راستای اقتصاد مقاومتی انجام شده است؛ ولی مجموع و برآورد اینها در سفره مردم حس نمیشود و علت اصلی این امر نبود فرهنگ سازمانی است.
وی گفت: با حذف مراجعات حضوری در ادارات نیز فرهنگ سازمانی محقق خواهد شد.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی تنها با بودجه گذاشتم محقق نمیشود و بایستی فرآیندها اصلاح شود، تاکید کرد: اصلاح فرآیندها با فرهنگ سازمانی محقق میشود که نیازمند عزم ملی است.
آذری جهرمی با بیان اینکه بایستی بدنه دولت را تعدیل و کوچک کنیم و این جز سیاستهای کلی ماست، تصریح کرد: این فرآیند نیازمند فرهنگ سازی عمومی در جامعه است.
اقتصاد مقاومتی مدل توسعه اقتصادی ماست
آذری جهرمی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی پروژه نیست که به اتمام رسد، افزود: اقتصاد مقاومتی مدل توسعه اقتصادی ماست.
وی با بیان اینکه باید مسیر اقتصاد مقاومتی بازبینی و اصلاح شود، تاکید کرد: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی پروژهها برای دستگاههای مختلف را به عنوان شاخص تعریف کرده است و بایستی به این اهداف برسیم.
وزیر ارتباطات در پایان تصریح کرد: تا قبل از شروع اسفند ماه گزارش عملکرد وزارت ارتباطات در تحقق اقتصاد مقاومتی منتشر میشود.