آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۱۹۰۷

امینی: امیدوارم عصر امروز کشتی آزاد چهار طلا بگیرد

مربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان ابراز امیدواری کرد ملی‌پوشان امروز ۴ طلا کسب کنند.

به گزارش…، احسان امینى در پایان مسابقات مقدماتى چهار وزن دوم کشتى آزاد و فینالیست شدن چهار کشتى گیر ایرانى اظهار داشت: تا الان که نتایج خوبى گرفتیم و خدا را شکر چهار فینالیست داریم. انشالله بچه‌ها تلاش کنند و بتوانند عصر امروز طلا بگیرند، چون طلاى بازى هاى آسیایى خیلى با ارزش‌تر است. بچه‌ها کشتى هاى خوبى گرفتند و امیدوارم در فینال هم این روند را ادامه دهند.

وى در خصوص اینکه در روز پایانى همه در انتظار کسب مدال طلا از سوى کشتى گیران هستند، عنوان کرد: همیشه همینطور بوده و بار مدال هاى بازى هاى آسیایى و المپیک روی دوش کشتی بوده است. امیدوارم همه کشتی گیران امروز بتوانند طلا بگیرند تا توقعات برآورده شود.

مربی تیم ملی کشتی آزاد ادامه داد: داوران کمی حساس شدند، چون مدال‌ها باید تقسیم شود. به نظر می‌رسد کمی شیطنت می‌کنند، اما امیدوارم بچه‌ها مثل صبح طوری کشتی بگیرند که هیچ حرف و حدیثی باقی نماند.

امینی در رابطه با دیدار‌های فینال و رقبای کشتی گیران ایرانی گفت: کار مجتبی گلیج سخت‌تر از بقیه است. حریفش دو هفته قبل قهرمان جهان شده و سعداله یف و اسنایدر را شکست داده است. امیدوارم گلیج هم بتواند کشتی خوبی بگیرد.

وی در خصوص حضور تماشاگران ایرانی در سالن اضافه کرد: همه جای دنیا کشتی طرفدار دارد و ایرانی‌ها در سالن هستند. از تماشاگران تشکر می‌کنم و امید‌وارم خوشحال به خانه برگردند.

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار