
کد خبر:۱۱۰۳۸۸۷
بخشش جرایم انضباطی و مخالفت با جدایی گلمحمدی در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ضمن مخالفت با جدایی گلمحمدی، اعلام کرد که پرداخت بخشی از مطالبات منوط به جلسه با سازمان خصوصیسازی است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه پرسپولیس، هیات مدیره صبح امروز با حضور همه اعضا و مدیرعامل، تشکیل جلسه داد.
در پی این نشست در ابتدای امر، اعضاء با اتفاق نظر با جدایی سرمربی تیم مخالفت کردند. از دیگر مصوبات این نشست هم بخشش جرایم انضباطی مربوط به اعضای تیم بود.
در این جلسه با توجه به نشستی که با سازمان خصوصیسازی در ارتباط با اندوخته باشگاه برگزار شد، مقرر گردید تعیین و اعلام زمان پرداخت بعدی به اعضای تیم با توجه به نتایج این نشست، مشخص گردد.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.