کد خبر:۱۱۰۴۰۱۲
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

سرمربی تیم ملی کبدی: هندی‌ها با نفوذ به داوری در فینال رای را به نفع خودشان درآورند +فیلم

غلامرضا مازندرانی در خصوص حواشی رخ داده در دیدار فینال ایران و هند در بازی‌های آسیایی هانگژو گفت: هندی‌ها به داوری نفوذ داشتند و کارشناسان روی صحنه مشکوک نظرشان روی امتیاز ۱_۱ بود، اما با فشار حریف نتیجه را ۳ بر یک به نفع خودشان در آمد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا مازندرانی سرمربی تیم ملی کبدی ایران در خصوص سطح مسابقات بازی‌های آسیایی هانگژو چین گفت: شرایط کلی ورزشی کشور نسبت به سال گذشته هم از نظر امکانات پشتیبانی هم از نظر اعزام افت داشته است، سطح مسابقات آسیایی همیشه قابل قبول بوده و تیم‌ها با تمامی و قدرت وارد مسابقات می‌شوند به این دلیل که جایگاه ملی برای همه کشورها مهم است و ورزشکاران هر کشوری با تمامی توان به مسابقات می‌آید.

کد ویدیو

سرمربی تیم ملی کبدی ایران در خصوص برنامه‌ها برای مقام آوردن در بازی‌های آسیایی و این که آیا اسپانسری داشتند، گفت: ما اصلا در کبدی هیچ اسپانسری نداریم حتی یک اسپانسر! 
تنها حمایت ما از طریق کمیته ملی المپیک و سازمان و وزارت ورزش است که شامل همه رشته‌ها و همه تیم‌ها می‌شود که بودجه‌ای به تیم‌ها بابت بازی‌های آسیایی اختصاص می‌دهند. در بحث برنامه ریزی‌های انجام شده، هدف این بود که تیم برای تکرار مدال طلا برود، اما تعطیلی لیگ ایران در دوران کرونا و جوان شدن تیم اثر گذار بود، اما کل برنامه ریزی‌ها و شکل کار بر این نیت بود که مدال طلا بگیریم که تا دقایق پایانی بازی هم همه طبق روال پیش رفت تا اینکه با اون چالش مواجه شدیم.

کد ویدیو

غلامرضا مازندرانی درباره اتفاقات عجیب و غریب فینال با هند که یک ساعت بازی متوفق شد، بیان کرد: اتفاقاتی که در بازی فینال رخ داد جز اتفاقات نادر در کبدی بود و همچین تجربه‌ای را هیچ وقت نداشته ایم. یک بحثی در قوانین کبدی است که دو محور در آن جریان دارد، یک بخش قوانین کبدی آماتور است که در سطح بازی‌های آسیایی است و یک بخش هم قوانین کبدی حرفه‌ای است که در لیگ‌های معتبر جهان جریان دارد. اتفاقاتی که در بازی فینال رخ داد این بود که طبق قوانین کبدی آماتور باید امتیاز به نفع هند صادر می‌شد و ما در این موضوع اعتراضی نداشته ایم، اما همین قوانین میگه که رای را در نهایت داور و هیئت ژوری تصمیم می‌گیرد و اعلام می‌کند و در کبدی آماتور قانون بازبینی فیلم و ویدئو چک نداریم. پس از رای یک بر یک داور تیم هند اعتراض کرد و درخواست ویدئو چک داد. بازبینی فیلم برای قوانین کبدی حرفه‌ای است و طبق همین قانون حرفه‌ای صحنه رخ داده امتیاز یک یک داشت.
هندی‌ها با نفوذ و زرنگی بحث بازبینی فیلم را از قوانین حرفه‌ای برداشتند و در امتیاز گیری از قانون آماتور استفاده کردند، در واقع دو قانون را باهم تلفیق کردند و یک رای به نفع خودشان دراوردند.
کارشناسان نظرشان روی امتیاز ۱_۱ بود، اما نفوذ هندی‌ها با فشاری که آوردند نتیجه را ۳ بر یک به نفع خودشان در آوردند، داور بازی مخصوصا سرداور خیلی ضعیف عمل کرد، می‌توانست به اعتراض‌های شدید مربی و بازیکن و سرپرست هند که از نیمکت خارج شده بودند کارت زرد بدهد که این کارت زرد هم یک امتیاز به نفع ما می‌شد، اما داور از کارتی استفاده نکرد. حتی می‌توانستند هند را بازنده اعلام کنند، اما در نهایت همه چی به نفع آن‌ها شد. 
اگر یک دقیقه پایانی را ادامه نمی‌دادیم تبعات برایمان داشت.

کد ویدیو

وی در پاسخ به این سوال که چگونه یک کشور در این سطح از مسابقات می‌تواند علنی داوری را تحت تاثیر قرار دهد، گفت: به هرحال هر تشکیلات و تورنمنت بزرگی یک سری عوامل مدیریتی دارد و هندی‌ها در ساختار این عوامل و شورای المپیک آسیا نفراتی دارند که نفوذ دارند که ایران متاسفائه هیچ کرسی قابل اعتنایی ندارد، وقتی این اتفاقات می‌افتد کشور‌هایی که مدیران قوی تری دارند می‌توانند اعمال نفوذ کنند، این اتفاق برای ما هم افتاد، زیرا که رئیس فدراسیون جهانی عضو شورای المپیک آسیا است. آن‌ها مسئولین برگزاری مسابقات هستند و قدرت مافوق در این قضیه دارند. آن‌ها در بخش مدیریتی از نیروهایشان به کارگیری کردند که اثر گذار بود و ما متاسفانه از این نیرو‌ها نداریم.

کد ویدیو

مازندرانی در واکنش به این که چرا ما نباید خودمان کرسی‌ای داشته باشیم و بتوانیم از حقمان دفاع کنیم، اظهار کرد: من به عنوان مربی فعالیت می‌کنم و با توجه به این که آخرین انتخابات فدراسیون کبدی آسیا در ایران برگزار شد و رئیس فدراسیون آسیا در حال حاضر ایرانی است می‌شود یک سری چارچوب‌هایی مشخص کرد که در تورنمنت‌های بعدی شاهد همچین اختلافات سلیقه نباشیم.

کد ویدیو

سرمربی تیم ملی از اینکه آیا با وجود همه حواشی‌های موجود از بچه‌های تیم راضی بود، گفت: ما تمامی برنامه‌های تاکتیکی‌ای که برای تیم تعریف کردیم عملی شد، با توجه با باخت‌هایی که در تورنمنت‌های قبلی داشتیم، استراتژی‌ای برای بازی فینال تعریف کرده بودیم که از تیم هند جلو باشیم یا اگر عقب افتادیم اختلافمان بیشتر از ۵ امتیاز نباشد که همین هدف هم به دست آمد. تیم از نظر بدنسازی و سن از حریف خیلی سر‌تر بودیم و برنامه‌ها طبق روال پیش رفت تا این که وارد چالش داوری شدیم، روی هم رفته تیم خیلی خوب کار کرده به غیر از دوتا بازیکنی که خیلی بیشتر از آن‌ها انتظار داشتیم که در حد انتظارات ما ظاهر نشدند.

کد ویدیو

غلامرضا مازندرانی در خصوص برنامه‌های خود برای آینده و انتظاراتش از مسئولین بیان کرد: یک واقعیتی که در کبدی است ما هیچوقت مربی طولانی مدت نداشته ایم و در طی دوره‌هایی که در سال ۲۰۱۴، ۲۰۱۸ و سال اخیر در جایگاه سرمربی تیم ملی کبدی بودم، چندماه قبل از مسابقات به تیم ملی اضافه شده ایم و اردو‌ها برگزار شده و بلافاصله بعد از پایان بازی‌ها همکاری با فدراسیون به پایان رسیده است، یعنی ما به صورت مقطعی کار می‌کنیم و هیچ برنامه بلندمدتی در ۱۲ سال گذشته به عنوان اهداف تیم ملی، پشتوانه سازی و ظرفیت سازی دنبال نکرده ایم، با این شکل کار شانسمان در آینده کم‌تر می‌شود و اگر کشور‌های دیگر در این زمینه با برنامه عمل کنند جای ایران را در سکو‌های برتر می‌گیرند. باید به سرمربی زمان داده شود تا در طول زمان تیم را شکل دهد نه به مدت کوتاه ۵ ماه. 

وی در آخر گفت: با توجه به عناوینی که رشته کبدی در بازی‌های آسیایی و جهانی به دست میاورد حمایتی که باید صورت گیرد انجام نمی‌شود و خیلی در بخش سخت افزاری دچار مشکلات هستیم، یکی از معضلات فدراسیون کبدی در تهران این است که پایگاه مشخص و کمپ تمرینی ندارد و همیشه برای تمرین تیم ملی مشکل داریم. این اتفاقات باعث می‌شود در استعدادیابی و سانس‌های تمرینی دچار مشکل شویم.

کد ویدیو

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار