کد خبر:۱۱۰۴۵۱
معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد:

اثر حفاظتی اسفناج و گوجه فرنگی در مقابل آلودگی هوا

معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: اسفناج و گوجه فرنگی حاوی ویتامین E بوده و در برابر آلودگی هوا اثر حفاظتی دارند.  
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، زهرا عبداللهی با بيان اين مطلب اظهار داشت: ويتامين E براي كارآيي بهتر ساير ويتامين‌ها  به ويژه ويتامين C‌ اهميت زيادي دارد و اثر آن در جلوگيري از سرطان شناخته شده داراي اثر حفاظتي بر روي ريه‌ها در مقابل آلودگي هوا است.
 
وی تأكيد كرد: سبزي‌ها علاوه بر ويتامين‌ها و املاح، حاوي فيبر هستند كه اثر حفاظتي در برابر سرطان روده دارد و براي پيشگيري از يبوست نيز مفيد است.
 
معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي خاطر نشان كرد: بهتر است سبزي‌ها و صيفي‌ها خام خورده ‌شوند؛ چراكه ويتامين‌هاي بيشتري به ما مي‌رسانند و حرارت، بعضي از ويتامين‌ها به ويژه ويتامين C‌ را از بين مي‌برد./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار