آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۵۰۲۷
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

مسابقات بسیار با کیفیتی رو شاهد بودیم/ کل ورزش کشور در تنگنای مالی است +فیلم

دبیرفدراسیون سوارکاری گفت: رقابت‌های بسیار با کیفیتی را نظاره گر بودیم. حامیان مالی که الان این رشته پرطرفدار دارد، عموما از خود جامعه سوارکاری هستند که دربرگزاری هرچه بهتر مسابقات به ما کمک می‌کنند.

مسابقات بسیار با کیفیتی رو شاهد بودیم/ کل ورزش کشور در تنگنای مالی است +فیلم
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، جمعه ۲۸ مهرماه مرحله نهایی مسابقات با حضور ۴۰ سوارکار از مرحله اول در این رقابت‌ها حضور پیدا کردند که نهایتا ۲۲ نفر به فینال رسیدند. در پایان این رقابت‌ها، شراگیم حبیبی با اسب گیسکا موفق شد عنوان قهرمانی مسابقات را کسب کند. علیرضا خوش‌دل با اسب فاراوله زد در جایگاه دوم ایستاد و محمدحسین مکاری نژاد با اسب گیگانت نیز به عنوان سومی دست یافت. همچنین رامین شهابی با اسب چاپارون رده چهارم را کسب کرد و مازیار جمشید خانی با اسب کورادو ۱۳۵ عنوان پنجمی را به دست آورد.

«مصطفی دهدشتی» دبیر فدارسیون سوارکاری پس از اتمام مسابقات درباره سطح مسابقات اظهار داشت: شاهد برگزاری مسابقات بسیار باشکوهی بودیم. رقابت بسیار نزدیکی میان سوارکاران صورت گرفت. در انتها این مسابقه برای تعیین قهرمان‌های اول، دوم وسوم به مرحله باراژ رسید.

کد ویدیو


وی در پاسخ به این سوال که آیا حمایت مالی آن طور که شایسته است از رشته سوارکاری صورت می‌گیرد گفت: واقعا نه! می‌توان گفت که الان کل ورزش کشور درتنگنای مالی قرار گرفته است. دولت اگر بتواند کمک کند که صاحبان سرمایه و صنعت به سمت ورزش به خصوص سوارکاری سوق داده شوند، کمک بزرگی به ورزش کشورخواهند کرد. حامیان مالی که الان این رشته پرطرفدار دارد، عموما از خود جامعه سوارکاری هستند که دربرگزاری هرچه بهتر مسابقات به ما کمک می‌کنند.

کد ویدیو

دبیر فدراسیون سوارکاری درباره نقش پوشش رسانه‌ای درپیشرفت و دیده شدن رشته سوارکاری افزود: قطعا رسانه در هر زمینه‌ای می‌تواند کمک کننده باشد. ورزش هم از این اصل مستثنی نیست. سوارکاری که در دین مبین اسلام مورد تاکید قرار گرفته است، همچنین از ورزش‌های بومی سرزمین ماهم هست؛ و از رسانه ما انتظار داریم که بیشتر به این رشته توجه کنند تا ما شاهد پیشرفت روز به روز سوارکاران کشور عزیزمان ایران باشیم.

کد ویدیو


در پایان دهدشتی درباره انتظارات فدراسیون سوارکاری از مسئولین و ورزات ورزش عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین مسائلی که با آن درگیر هستیم، موضوع قرنطینه است که به تنهایی نمی‌توانیم آن را حل کنیم. اگربحث قرنطینه حل شود ما میتوانیم صادرات اسب را هم داشته باشیم، که این مورد به ما کمک می‌کند که در مسابقات بین‌المللی با اسب‌های خودمان به رقابت بپردازیم. امیدواریم که دولت محترم و وزارت‌خانه‌های مربوط به مانند وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی به یاری ما بیایند که این مشکل اساسی انشالله حل شود.

کد ویدیو

 

انتهای پیام/

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار