برپایی اردوی جهادی متخصصان دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مناطق محروم کوهبنان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۹۶۲۷

برپایی اردوی جهادی متخصصان دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مناطق محروم کوهبنان

مسئول بسیج کارمندی شهید ادیبی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از برپایی اردوی جهادی و خدمت رسانی این نهاد در مناطق محروم شهرستان کوهبنان خبر داد.
برپایی اردوی جهادی متخصصان دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مناطق محروم کوهبنان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری محمد حسین فدایی در مصاحبه ای، افزود: این اردوی جهادی در راستای خدمت رسانی بیشتر به مردم منطقه محروم کوهبنان به از امروز آغاز و به مدت دو روز ادامه دارد.
 
وی اضافه کرد: پس از بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از شهرستان کوهبنان و دستور ایشان مبنی بر برپایی اردوی جهادی و خدمت رسانی در این شهرستان، این اردو راه اندازی شده است.
 
به گفته وی ۳۰ نفر از پزشکان متخصص شامل تخصص های: زنان و زایمان، اورولوژی، اعصاب و روان، گوش و حلق بینی، داخلی با فیلد ریه، اطفال و قلب و عروق و همچنین خدمات دندان پزشکی با حضور پزشکان جهادگر به مردم شهرستان کوهبنان خدمت رسانی می‌کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار