سومین کارخانه طلا در فاریاب احداث می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۰۰۱۴
مدیرکل صمت جنوب کرمان:

سومین کارخانه طلا در فاریاب احداث می‌شود

مدیرکل صمت جنوب کرمان با اشاره به آغاز روند اجرایی پروژه کارخانه سیمان عنبرآباد گفت: کارخانه‌های نئوپان منوجان و آهک جیرفت و سومین کارخانه طلا در فاریاب احداث می‌شود.

سومین کارخانه طلا در فاریاب احداث می‌شود

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان در مصاحبه‌ای از آغاز روند اجرای پروژه سیمان عنبرآباد احداث کارخانه نئوپان در منوجان و کارخانه آهک در جیرفت خبر داد.

مسلم مروجی فرد با اشاره ضرورت احداث کارخانه سیمان عنبرآباد، اظهار داشت:در مرحله اول با پیگیری اداره کل صمت جنوب کرمان، مجوز‌های لازم صادر و رایزنی برای تامین اعتبار ۶۰هزار میلیارد ریال برای احداث این کارخانه در شهرستان عنبرآباد آغاز گردید.

وی افزود: شرکت جهاد نصر به عنوان سرمایه گذار این پروژه، اقدامات خود را برای احداث کارخانه سیمان آغاز کرده است.

او خاطرنشان کرد: در ادامه این جلسه برای اجرای طرح‌های جدید در جنوب استان کرمان و در جهت افزایش تولید و اشتغال در این منطقه؛ با حضور سرمایه گذاران جدید، مقرر شد کارخانه نئوپان در منوجان و سومین کارخانه طلا در فاریاب احداث شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار