به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسابقات آسیایی و پاراآسیایی هانگژو در حالی به اتمام رسید که در مسابقات آسیایی با گرفتن ۱۳ مدال طلا، ۲۱ نقره و ۲۰ برنز در مقام هفتم و در پاراآسیایی با گرفتن ۴۴ مدال طلا، ۴۶ نقره و ۴۱ برنز برای اولین بار در جایگاه دوم این دوره از مسابقات قرار گرفتیم.
ورزشکاران در مسابقات آسیایی و مخصوصا پاراآسیایی برای کشورمان خوش درخشیدند و پرچم خوش رنگ کشورمان را در چین به اهتزاز در آوردند.
با نتایج کسب شده در این مسابقات بار دیگر ظرفیت بالای ورزشکاران پاراآسیایی و پارالمپیکی برای اهالی ورزش به اثبات رسید، ولی به نقل از بیشتر ورزشکاران امکانات، شرایط مالی و مسائل مربوط به شغل ورزشکاران کماکان یکی از مشکلات اصلی افتخارآفرینان کشورمان است.
ورزشکارانی که سالهاست بدون انتظاری غیر معقول با وجود تبعیضهایی در بدنه ورزش کشور به کار خود بدون حاشیه ادامه میدهند.
سالهاست که تمرکز ورزش کشور تنها محدود به رشتهای یا رشتههایی محدود و خاص میشود که با وجود سرمایهگذاریهای کلان دستاوردهای چندانی نیز برای کشور نداشتهاند.
ورزش و ورزشکارانی با قراردادهای میلیاردی و نتایجی ضعیف، صدای رشتههای پر مدال و دیگر ورزشکاران را در آورده است.
در میان قراردادهای میلیاردی هستند ورزشکارانی که با وجود کسب نتایج درخشان در رشتههای مختلف از پس هزینههای زندگی بر نمیآیند و متاسفانه مجبور به انجام کارهایی هستند که شاید با ورزش قهرمانی تناسبی نداشته باشد.
قهرمانانی در قامت دست فروشانی در خیابان، کارگری در رستوران، سیگار فروشی با مدالهای فراوان و....
این حق ورزشکاران پر افتخار کشورمان نیست، آنها لایق بهترینها هستند و این وظیفه رسانهها است که صدای آنها باشند و مشکلاتشان را به گوش مسئولین برسانند.
در همین راستا خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، میان مردم حضور یافته تا دیدگاه و نظر مردم را مربوط به تبعیض در ورزش و رشتههای مختلف از طریق این گزارش منعکس کند.
انتهای پیام/