به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مریم کاظمیپور معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان امروز سهشنبه درخصوص برگزاری مراسم نخستین رویداد حمایت از طرحها وایدههای نوآوران در ورزش بانوان اظهار داشت: این مراسم با همت وزارت علوم و تحقیقات، وزارت ورزش و جوانان و استانداری تهران برگزار شد. پیش رویداد این مراسم که به تبیین موضوعات مدنظر برای فراخوان ثبت ایدهها و طرحهای نوآورانه حوزه ورزش بانوان مرتبط بود در بهار امسال به میزبانی وزارت ورزش برگزار شد که محصول آن منجر به معرفی ۳۰ طرح و ایده نوآورانه شد که یکی از طرحها توسط جوانان دهه ۸۰ ارائه شده بود که بسیار حائز اهمیت بود. از ۳۰ طرح ارائه شده در حوزه ورزش شامل طرحهای کارآفرینی، ایدههای نو و ثبت اختراعاتی که در زمینه ورزش بانوان کارآمد است، ۵ طرح برگزیده در این رویداد مورد تقدیر قرار گرفت.
مریم کاظمیپور افزود: ایده برگزاری این مراسم در حاشیه برگزاری کنگره زنان تاثیرگذار که سال گذشته برگزار شد، مطرح شد. در نمایشگاهی که غرفه وزارت ورزش و جوانان در کنگره داشت، از ۵ پژوهشگر برتر علوم دانشگاهی و استاتید محترم و زنان پژوهشگری که طرحها و سوابق خود را مطرح کردند، تقدیر کردیم. این ایده منجر به آن شد که همراهان این ایده، به ثبت طرحهای خود بپردازند. آنچه در ادامه این مسیر مهم است، مدیریت محصولی است که به این رویداد رسیده. در بخش مدیریت، تامین اعتباراتی که پژوهشگران بتوانند ایدههای خود را در تیراژ صنعتی و علمی به عرصه ورزش بانوان ارائه کنند را در صدر کارهای خود قرار دادهایم و طی جلساتی که با معاونت زنان و خانواده و نیز معاونت علمی ریاست جمهوری داشتیم، پیشبینی اعتبارات لازم برای حمایت از طرحهای خلاقانه مورد بررسی قرار گرفت.
وی در واکنش به وجود برخی مشکلات در راه ورود بانوان به طبقه دوم ورزشگاه آزادی و درخواست بانوان تماشاگر فوتبال برای حضور در طبقات پایین ورزشگاه گفت: زیرساختها تعیینکننده فضاها هستند و براساس اینکه دیدارهای فوتبال در کدام استان برگزار میشود، تصمیمات تخصصی گرفته میشود.
کاظمیپور ادامه داد: همانطور که میدانید، در حال حاضر استادیوم آزادی در حال بازسازی است و همین مسئله محدودیتهای ایجاد کرده است. اگر تصمیمگیریهایی در این زمینه اتفاق میافتد، متناسب با نیاز بانوان است و از روز اول هم تاکید داشتیم که درخصوص ورود، خروج و دسترسیهای بانوان به ورزشگاه باید شئونات و رفاهیات مدنظر در حد کمال تامین شود. این شرط اولیه بود. اما با توجه به محدودیتهای موجود به دلیل بازسازی ورزشگاه آزادی ایجاد شده، در جلسات اختصاصی قبل از هر بازی تصمیمگیری میشود. اولویت ما حفظ شئونات و کرامات بانوان حاضر در ورزشگاه است چون بعضا خانمها با کودکان کم سن و سال یا فرزندان خود در ورزشگاه حاضر میشوند و ما وظیفه داریم تا شرایطی فراهم کنیم که امکانات مورد نیاز برایشان فراهم شود.
کاظمیپور درخصوص آخرین وضعیت بهناز طاهرخانی و زهرا خواجویی دو فوتبالیستی که به دلیل سانحه رانندگی در بم در بیمارستان بستری هستند، عنوان کرد: در این خصوص بهتر است سخنگوی فدراسیون فوتبال گزارش دهند اما طبق اخرین اخباری که به دست ما رسیده، خدا را شکر حال این دو مصدوم رو به بهبود است ولی شرایط انتقال این دو فوتبالیست در روزهای آتی توسط تیم تخصصی پزشکی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت ملیکا محمدی فوتبالیست تیم ملی و تیم باشگاهی خاتون بم، گفت: عزیز ورزشکاری از جامعه ورزش بانوان جدا شد. او هم از نظر اخلاقی و هم ورزشی شاخص بود. درگذشت محمدی ضایعه بسیار اسفناکی است. به خانواده او و جامعه ورزش و فوتبال کشور تسلیت عرض میکنم و امیدوارم ما را در غم خود شریک بدانند. محمدی ایران را بهعنوان جایگاهی که بالندگی ورزش حرفهای او را ضمانت کرده بود، انتخاب کرد و این انتخاب بسیار ارزنده است. در بازدیدهایی که از تیم ملی فوتبال داشتم از نزدیک با محمدی آشنا شدم. تربیت خانوادگی او سرآمد و شاخص بود و امیدوارم ورزشکاران ما او را بهعنوان الگویی در احترام به پرچم قرار دهند. ساعاتی پیش با مادر او صحبت میکردم و به نقل از او گفت که ملیکا گفته بود هربار که پیراهن تیم ملی ایران را میپوشم احساس میکنم روح از بدنم به پرواز درمیآید و این بسیار مهم است که یک ورزشکار تا این حد نسبت به لباس تیم ملی احترام بگذارد. امیدوارم خداوند به خانواده او صبر هدیه کند تا بتوانند از پس این مصبت بزرگ برآیند.
انتهای پیام/