آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۴۹۶۰

اعتراف سرمربی امارات به قدرت تیم ملی فوتبال ایران

سرمربی تیم ملی امارات به تمجید از شاگردان قلعه نویی پرداخت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، «ایران تیمی قدرتمند از لحاظ بدنی است» این جمله پائولو بنتو سرمربی سرشناس تیم ملی امارات در نشست خبری اولین بازی اش در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ قطر است.

سرمربی پرتغالی می‌گوید که آمادگیشان برای حضور در مسابقات جام ملت‌های آسیا خوب است و اولین بازیشان مقابل هنگ کنگ برایشان اهمیت زیادی دارد.

سرمربی سابق کره جنوبی تاکید می‌کند که در اولین بازی باید برنده شوند تا در مسیر هدفی که در این مسابقات تعیین کردند، حرکت کنند.

بنتو درباره اصلی‌ترین رقیبش در گروه می‌گوید که ایران تیمی قدرتمند است و باید در دیدار با این تیم تمرکز بالایی داشته باشیم، ولی الان تنها فکرمان پیروزی در بازی فردا است.

پایان پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار