آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۴۹۸۹

کاپیتان فلسطین: برای تسکین درد مردم غزه بهترین بازی‌ها را انجام می‌دهیم

کاپیتان تیم ملی فلسطین از آمادگی‌شان برای حضور در مسابقات جام ملت‌های آسیا برای تسکین درد مردم غزه خبر داد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو،  مصعب البطاط، کاپیتان تیم ملی فلسطین در نشست خبری پیش از دیدار با ایران، گفت: در ابتدا برای زخمی‌های جنگ غزه شفای عاجل را درخواست دارم و ان شاء الله پیروزی نزدیک است.

بازیکن فلسطین درباره آمادگی‌شان در این رقابت‌ها، گفت: ما با آمادگی خیلی خوبی در این مسابقات شرکت می‌کنیم. می‌دانیم بازی‌های سختی را در مرحله گروهی داریم، چون رقبای قدرتمندی مثل ایران داریم.

وی افزود: ما به عنوان نماینده فلسطین جنگ علیه غزه را محکوم می‌کنیم. مردم ما در شرایط سختی هستند و بدون شک این شرایط برای هر انسانی در دنیا سخت است. اما ما اردو‌های آماده سازی خوبی داشتیم تا بتوانیم با نتایج مطلوب حال مردم کشورمان را کمی خوب کنیم.

پایان پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار