کد خبر:۱۱۲۵۲۲۲

آنچلوتی یا ژاوی؟ کدام تاریخ ساز می‌شوند؟

در تاریخ بارسا و رئال هیچ مربی‌ای دو فینال (تک بازی) را نتوانسته از تیم رقیب ببرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امشب در الاول پارک رئال مادرید و بارسلونا برگزار کننده فینال سوپرجام خواهند بود. رئال با شکست دادن اتلتیکو به فینال رسید و بارسا نیز اوساسونا را قربانی کرد.

در سال‌های اخیر که سوپرجام با شکل جدید در عربستان برگزار می‌شود، رئال دو بار توانسته قهرمان شود و بارسا نیز یک بار. قهرمانی بارسا سال گذشته برابر رئال مادرید رقم خورد و تیم تحت هدایت ژاوی توانست ۱-۳ رئال کارلو آنچلوتی را مغلوب کند.

ژاوی اگر امشب بتواند یک بار دیگر با بارسا برابر رئال پیروز شده و قهرمانی را کسب کند، موفق به تاریخ‌سازی خواهد شد، چون هیچ مربی در تاریخ رئال و بارسا نتوانسته دو فینال تک بازی را از رقیب ببرد.

کارلو آنچلوتی در سال ۲۰۱۴ توانست در فینال کوپا دل ری با رئال برابر بارسا پیروز شده و قهرمان شود. او سال قبل فرصت تاریخسازی داشت، ولی مغلوب بارسا شد و حالا یک فرصت جدید نصیب او شده است.

ژوزه مورینیو و یوهان کرویف نیز در سال‌های ۲۰۱۱ و ۱۹۹۰ شانس تاریخ‌سازی داشتند، ولی این فرصت را از دست دادند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار