برگزاري كنگره سالانه ميكروب شناسي باليني ايران در شيراز
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شيراز، رئيس مركز تحقيقات ميكروب شناسي باليني ديروز در نشست خبري در اين خصوص اظهار داشت: از 700 مقاله ارسال شده به اين كنگره، 70 مقاله توسط هيئت داوران براي سخنراني تاييد شده است.
دكتر ابوالوهاب البرزي زمينه هاي برگزاري كنگره را شامل ميكروب شناسي باليني، باكتري شناسي باليني، ويروس شناسي، قارچ شناسي، انگل شناسي باليني و مقاومت هاي دارويي، همچنين سل و ايمني شناسي بيماري هاي عفوني و بيماري هاي منطقه به وسيله مواد غذايي دانست.
وي با بيان اين نكته كه ميكروب شناسي باليني و تحقيقات، حدود 18 سال پيش شروع شده است، اذعان كرد: بيماري هاي عفوني در بعضي از كشورهاي جهان ریشه کن و فراموش شده و در نتيجه كشورهاي صنعتي در اين رابطه سرمايه گذاري نمي كنند، هر كشوري بايد مسئوليت سلامت افراد جامعه خود را بر عهده بگيرد كه اين مقوله بر عهده دانشمندان و محققان است.
رئيس مركز تحقيقات ميكروب شناسي باليني از جمله بيماري هاي فراموش شده را مالاريا و سالك احشايي دانست و افزود: كشور ايران در زمينه ويروس شناسي و قارچ شناسي باليني 40 سال از دنيا عقب مانده است و علت اين عقب ماندگي، سرمايه گذاري نامناسب، نبود تجهيزات و آزمايشگاه هاي لازم است.
البرزی تاكيد كرد: اگر كشور ايران بخواهد در زمينه پزشكي مقام برتر را به دست بياورد بايد توليد كنندگاني همراه با تحقيقات کافی داشته باشد و سرمايه گذاري از سوي دولت در اين زمينه صورت بگيرد؛ چرا كه بعد از انقلاب اسلامي، ايران در زمينه تحقيقات پيشرفت هاي زيادي داشته است. /انتهاي پيام/