قالیباف: دوران قلدری و معرکه‌گیری صهیونیست‌ها به پشتوانه آمریکا در منطقه به پایان رسیده

قالیباف: دوران قلدری و معرکه‌گیری صهیونیست‌ها به پشتوانه آمریکا در منطقه به پایان رسیده

۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۰
کد خبر: ۱۱۳۹۵۹۶
news1184530 :Array ( ) 1
news620185 :Array ( [content] => Array ( [id] => 620185 [rutitr] => [title] => موگرینی: برای ادامه اجرای برجام با روسیه همکاری می‌کنیم/ برجام متعلق به یک کشور نیست [stitle] => [title2] => [subtitle] => مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به بررسی مجدد برجام توسط آمریکا گفت که این توافق متعلق به یک کشور نیست بلکه دستاورد جامعه جهانی است. [body] =>

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بروکسل کنفرانس خبری مشترک با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه برگزار  کرد. 

وی در توضیح مسائل مطرح شده در گفت‌وگوهای دوجانبه با طرف روس، از طرح مسائل مربوط به لیبی، بحران قطر و روند سازش خبر داد و همچنین گفت: «در خصوص کار مشترکمان برای اجرای کامل توافق هسته‌ای ایران مذاکره کردیم: البته تصریح می‌کنم که ادامه اجرای کامل توافق هسته‌ای.» 

در ادامه یکی از خبرنگاران به درخواست «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از سران کشورهای عضو جی-20 برای عدم سرمایه‌گذاری در ایران اشاره کرد و از لاوروف پرسد: «آیا این نقض صریح برجام نیست.» 

وزیر خارجه روسیه پاسخ روشنی نداد و گفت: «پاسخ این سوال را قبلاً داده‌ام.» 

موگرینی اما در پاسخ گفت: «من با عدد و رقم پاسخ می‌دهم. تجارت ما با ایران و سرمایه‌گذاری ما در این کشور، افزایشی دو رقمی داشته و این ادامه خواهد داشت.» 

وی تصریح کرد: «ما منافع امنیتی و اقتصادی داریم در ادامه تعامل با ایران و ادامه اجرای توافق هسته‌ای.» 

موگرینی در ادامه گفت که ادامه اجرای برجام، باید همه‌جانبه باشد؛ مسئول سیاست خارجی اروپا در توضیح این بحث گفت: «از ادامه تعامل همه‌جانبه با ایران و اجرای تمام جوانب توافق هسته‌ای توسط همه، اطمینان کسب خواهیم کرد. این یعنی ادامه اجرای بخش هسته‌ای توافق و همچنین پابرجا ماندن رفع تحریم‌ها و ادامه افزایش تعامل همه‌جانبه ایران با جهان.» 

فدریکا موگرینی به قصد دولت ترامپ برای بررسی مجدد برجام هم اشاره کرد؛ اقدامی در راستای شعارهای تند انتخاباتی رئیس‌جمهور آمریکا علیه توافق هسته‌ای که آن را «بدترین توافق تاریخ آمریکا» خوانده بود. 

موگرینی در این خصوص گفت: «ما می‌دانیم که در آمریکا یک بررسی مجدد برجام در جریان است. ما به این امر احترام می‌گذاریم ولی باید شفاف اعلام کنم که توافق هسته‌ای به یک کشور خاص تعلق ندارد و متعلق به جامعه جهانی است. شورای امنیت سازمان ملل هم با صدور یک قطعنامه، این توافق را تأیید کرده است.»

[snews] => [bimg] => 466_830.jpg [tmpl] => [sdate] => 13960420234029 [pdate] => 13960420225841 [udate] => 0 [sendby] => r.taherian [publishby] => r.taherian [updateby] => [service_id] => 6 [cat_id] => 127 [sec_id] => 109 [status] => P [lang] => FA [hint] => [author] => [author_id] => 0 [source] => 0 [most_view] => 1 [comments_view_status] => 1 [comments_form_status] => 1 [conf] => [news_type] => 1 ) [extra_content] => [related_content] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1139596 [title] => قالیباف: دوران قلدری و معرکه‌گیری صهیونیست‌ها به پشتوانه آمریکا در منطقه به پایان رسیده [pdate] => 14030119210008 [service_id] => 3 ) ) [related_content_v2] => Array ( [1] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1139596 [title] => قالیباف: دوران قلدری و معرکه‌گیری صهیونیست‌ها به پشتوانه آمریکا در منطقه به پایان رسیده [pdate] => 14030119210008 [service_id] => 3 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 2 [relation_type] => 1 [order] => 1 [lead_img] => /files/fa/news/1403/1/19/2245459_482.png ) ) ) [media] => Array ( ) [view_images] => Array ( [bimg] => /files/fa/news/1396/4/20/466_830.jpg ) [news_field] => Array ( [0] => Array ( [filed_id] => 1 [filed_name] => نوع خبر [filed_type] => C [filed_value] => ) ) [smarty_keys] => Array ( ) [live_blog] => Array ( ) [tags] => Array ( [0] => Array ( [tag] => موگرینی [id] => 458 [tag_id] => 346 ) [1] => Array ( [tag] => امریکا [id] => 459 [tag_id] => 334 ) [2] => Array ( [tag] => برجام [id] => 461 [tag_id] => 347 ) ) [image_tag] => Array ( ) [documents] => [comments] => Array ( ) [comments_stats] => Array ( ) [sepehr_keys] => Array ( ) ) 1
news287648 :Array ( [content] => Array ( [id] => 287648 [rutitr] => یادداشت/ [title] => خاورمیانه اسلامیِ آمریکا [stitle] => [title2] => [subtitle] => آمریکایی‌ها پس از وقوع بیداری اسلامی سعی کردند با مشابهت سازی فزاینده‌ای رویدادهایی را که خود مصمم به وقوع آن هستند را با نام «دولت اسلامی» در کشورهای منطقه اجرا نمایند تا از این طریق بر امواج خروشان ملت ها سوار شوند. [body] => خاورمیانه اسلامیِ آمریکا
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» - ابوالفضل چمندی؛ خروج نیروهای نظامی امریکا از عراق، دومین شکست غرب از مقاومت اسلامی پس از جنگ 33 روزه محسوب می شد، شرایط بوجود آمده از اوضاع منطقه و فرصت سوزی دستگاه دیپلماسی دولت دهم سبب شد رئوس شیطانی صهیونیسم مصمم شوند یکبار دیگر طراحی را که در سال 2001 و با جنگ افغانستان آغاز کردند  پی بگیرند اما نقطه شروع برای آغاز رویدادها ، اینبار سوریه انتخاب شد.
 
امریکایی ها پس از وقوع بیداری اسلامی سعی کردند با مشابهت سازی فزاینده ای رویدادهایی را که خود مصمم به وقوع آن هستند را با نام "دولت اسلامی" در کشورهای منطقه اجرا نمایند تا از این طریق بر امواج خروشان ملت ها سوار شوند.
 
گام اول تشکیل "خاورمیانه ی اسلامی امریکا" آغاز جنگ داخلی در سوریه با بهره گیری از عناصر تکفیری تروریستی القاعده ، وهابیون ، سلفیون و عثمانیزاسیون ترک ها علیه بشار اسد طرح ریزی شد که پس از حضور نیروهای مقاومت اسلامی در شامات و تضعیف نیروهای تروریستی در ماههای گذشته و اقدام نابجای رئیس جمهور امریکا در اعلام حمله به سوریه و عجز از این اقدام با شکست سنگین روبرو شد.
 
غرب پیش از آنکه نطفه ی "خاورمیانه ی اسلامی اش" در شکم مادر بمیرد با تغییر تاکتیک و نه استراتژی گام دوم خود را در لبنان و سپس عراق با شروع حملات تروریستی در استان های مرزی سوریه آغاز کرد.
 
اما آنچیزی که سبب شد گام دوم غرب در منطقه با شکست روبرو شود تجربه ای است که مقاومت اسلامی از سال 2001 در سلسله این رویارویی ها کسب کرده است.
 
حمله ارتش عراق به تروریست های تکفیری که داعیه تشکیل حکومت اسلامی در مرزهای مشترک عراق و سوریه را دارند نشان از تفرّس فرماندهان مقاومت اسلامی در رویارویی با جبهه ی دشمن دارد.
 
اشتباه استراتژیک آل سعود در حمله تروریستی  در خاک روسیه یا همان روسیه ی پوتین! سبب شد که این کشور احتیاط بین المللی خود را کنار بگذارد و با تمام توان به میدان بیاید تا آنجا که پس از حملات تروریستی ولگاگراد نماینده رئیس جمهوری روسیه در دیدار با ملک عبدالله رسما عربستان را تهدید کرد و پوتین در سخنرانی خود، رفتن ملک عبدالله و حکومت تحت امرش را اولی تر از رفتن بشار اسد دانست.
 
دو رویداد فوق و تحلیل امریکایی ها در برخورد دولت کنونی ایران با موضوع سوریه  و فضای سیاسی کشورمان پس از انتخابات خرداد92 سبب شده است که دشمن آخرین گزینه را برای پیروزی در سوریه روی میز بگذارد، نکته ی درس آموزی که از تحولات سوریه بایستی بر تجربه ملت افزوده شود همین مطلبست که امریکا اولین گزینه اش "حمله ی نظامی" است و نه آخرین گزینه اش و اگر در تقابل با جمهوری اسلامی اولین گزینه را از روی میز برداشته مسلما از سر اختیار نبوده است!
 
این مطلب از این حیث قابل تامل است که حوادث منطقه را نبایستی از مسائل داخلی کشور منفک دانست و به طریق اولی نبایستی هدف نهایی این طراحی ها را اشتباه تشخیص دهیم.
 
گام سوم جهت تحقق رویای "خاورمیانه ی اسلامی امریکا" قرار است در اجلاس ژنو2 برداشته شود و گویا افکار عمومی بایستی همانطور که رئیس جمهور ترکیه در مصاحبه مطبوعاتی اش عنوان کرد "دیپلماسی ساکت" را در این مرحله شاهد باشند.
 
رئوس شیطانی صهیونیسم با بهره گیری از فرصت بدست آمده در فضای سیاسی ایران برای "کارگزاران داخلی اش" که پیش تر پروژه ی براندازی نظام اسلامی را دنبال می کردند در نظر دارد به اصطلاح عمومی "با سر پنبه ببراند" و از طرف دیگر در چندماه آینده ایالات متحده نقشی منجی گرایانه برای خود در سوریه قائل می شود تا بتواند تاکتیک خود را از فاز نظامی - تروریستی به فاز گفتگو و دیپلماتیک بکشاند و از این طریق چهره ی خود در اذهان عمومی ملتهای سوریه، لبنان، عراق و صدالبته ایران را تطهیر نماید.
 
امریکا سعی دارد در روند تغییر آرام قدرت و یا تثبیت آن که مطمئنا در ماههای آتی شکل خواهد گرفت نقش پررنگی برای هدایت افکارعمومی این کشور و بسیج نیروهای مخالفِ نزدیک به امریکا داشته باشد تا گزینه نخست یعنی انتقال و تغییر قدرت از بشار به گروههای مخالف عملیاتی شود و برای این مهم نیاز به یک عملیات روانی سنگین بر سر سوری ها خواهد داشت که می توان، کمکهای مالی به آوارگان سوری یا تسهیل بازگشت آنها به کشورشان را از موارد احتمالی برشمارد.
 
اماره های فوق نشان می دهد که نبایستی انتظار داشت که اجلاس ژنو2 قطعنامه پذیرش شکست را اعلام کند گرچه که جبهه ی استکبار در سوریه به هیچ کدام از نقاط از پیش تعیین شده ی خود نرسیده است.
 
ایالات متحده سعی دارد با ورود به بحثهای دیپلماتیک نفوذ جمهوری اسلامی را در ادامه ی مسیر سوریه ی پس از جنگ، کمرنگ و حتی بی رنگ نماید.
 
غرب سعی دارد از تفاوت دیگاه موجود در فضای سیاسی ایران بهره بگیرد و با حرکت بسوی دیپلماسی، نیروهای حکومتی ایران را که به علت نبردهای نظامی تا کنون در سوریه بازیگر اصلی محسوب می شدند با افراد دیگری که دیدگاهی کاملا متفاوت دارند جایگزین نماید  و با عنایت به رویدادهای سیاسی پیش روی ایران نظیر انتخابات مجلس و خبرگان رهبری و مشوش کردن افکار عمومی درجه اولویت سوریه را برای نظام اسلامی پایین بیاورد.
 
دولت تدبیر و امید در صحنه بین المللی در پیچ تاریخی قرار دارد و اگر دولت بخواهد چهر ی نیکی از خود در اذهان ایرانیان مسلمان چند دهه ی آتی داشته باشد بایستی به وظیفه ی خود در قبال سرنوشت سوریه که بی گمان گره خورده با سرنوشت انقلاب اسلامی ایران و استقلال آن می باشد عمل نماید.
 
طرح ایجاد "خاورمیانه اسلامی امریکا" که در نظر داشت با استفاده از نیروهای تکفیری، حکومت های وابسته به مقاومت اسلامی را تغییر دهد در دو مرحله نخست شکست سنگینی را متحمل شده است و اکنون در گام سوم - "دیپلماسی ساکت"- موفقیت یا عدم موفقیت طرحش همبستگی فراوانی به اقتدار و تحرک دستگاه دیپلماسی دولت تدبیرو امید دارد چرا که میزان مانایی موفقیت های نظامی سوریه که حاصل خون شهدای مقاومت است اکنون رابطه ی مستقیمی با جنگ دیپلماتیک روزهای آینده دارد.
 
دستگاه دیپلماسی نبایستی ناظر روندهای دیپلماتیک روزهای آتی باشد یا با قرار گرفتن در موضع ضعف به اجلاس ژنو برود یا نرود! مهم برنامه ریزی و ادامه استراتژی است که نیروهای حکومتی ایران و حزب الله تا کنون در سوریه اجرا می کردند.
 
 اکنون با همان ایدئولوژی در عرصه دیپلماتیک بایستی جنگید چرا که منافع ملت ایران در این برهه از زمان وابستگی زیادی به سوریه ی جدید دارد.
[snews] => [bimg] => NULL [tmpl] => [sdate] => 13921030002800 [pdate] => 13921030002800 [udate] => 0 [sendby] => system [publishby] => system [updateby] => system [service_id] => 6 [cat_id] => 20 [sec_id] => 109 [status] => P [lang] => FA [hint] => [author] => [author_id] => 0 [source] => 0 [most_view] => 1 [comments_view_status] => 1 [comments_form_status] => 1 [conf] => [news_type] => 1 ) [extra_content] => [related_content] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1139596 [title] => قالیباف: دوران قلدری و معرکه‌گیری صهیونیست‌ها به پشتوانه آمریکا در منطقه به پایان رسیده [pdate] => 14030119210008 [service_id] => 3 ) ) [related_content_v2] => Array ( [1] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1139596 [title] => قالیباف: دوران قلدری و معرکه‌گیری صهیونیست‌ها به پشتوانه آمریکا در منطقه به پایان رسیده [pdate] => 14030119210008 [service_id] => 3 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 2 [relation_type] => 1 [order] => 1 [lead_img] => /files/fa/news/1403/1/19/2245459_482.png ) ) ) [media] => Array ( ) [news_field] => Array ( [0] => Array ( [filed_id] => 1 [filed_name] => نوع خبر [filed_type] => C [filed_value] => ) ) [smarty_keys] => Array ( ) [live_blog] => Array ( ) [tags] => Array ( [0] => Array ( [tag] => امریکا [id] => 281949 [tag_id] => 334 ) ) [image_tag] => Array ( ) [documents] => [comments] => Array ( [0] => Array ( [comment_id] => 72388 [cid] => 287648 [comment_name] => بدون نام [comment_mail] => badrimadani@yahoo.com [comment_message] => خيلي آبکي بود اولا امريکا قبل از روي کار آمدن آقاي اوباما استرا تژي نظامي خود را از خا ور ميانه معطوف به شرق آسيا و چين کرده و اين مطلب را پنهان نکرده بنابر اين در مورد سوريه هيچ گزينه حمله نظامي نداشت اينهم که جناب روحاني به حساب خودشون ميگذارند و به خودشون کرديت ميدند که از يک جنگ ديگه در خا ور ميانه جلوگيري کردند قضيه روغن ريخته و نذر امامزاده کرد ن است هر دو حزب جمهوري خواه و دموکرات هم در اين استراتژي اشتراک نظر دارند که ديگه سرباز امريکايي را به جنگ ديگه اي در خآور ميانه نفرستند کما اينکه در مورد ليبي هم فقط حمله هوايي ناتو بود البته همانطوري که خود آقاي اوباما فکر کنم گفت جنگ نيابتي چرا در واقع اينطوري ميگند که چرا وقتي ميشه از خود مسلمون ها براي کشتن هم ديگه استفاده کرد چر [comment_date] => 13921030033515 [comment_ip] => 0 [comment_status] => P [comment_lang] => FA [changeby] => [cat_id] => 0 [parent_id] => 0 [answer] => [is_replied] => [replied_by] => [rdate] => 0 [reply_message] => [most_like] => Y [membership_id] => 0 [answer_by] => [answer_date] => 0 [country_short] => - [country_long] => - ) [1] => Array ( [comment_id] => 72450 [cid] => 287648 [comment_name] => جهان [comment_mail] => anonymous@Website.ir [comment_message] => وماهنوز اندرخم يک کوچه ايم . که باسرکار اومدن يک دولت افرادوزارتخانه هاتاابدارچي وروساي دانشگاههاوحتي افرادهوشنگ هم کف برشده دروشده ودور انداخته اقرادي ازقبيله خود راسرکار ميذارن . [comment_date] => 13921030120947 [comment_ip] => 0 [comment_status] => P [comment_lang] => FA [changeby] => [cat_id] => 0 [parent_id] => 0 [answer] => [is_replied] => [replied_by] => [rdate] => 0 [reply_message] => [most_like] => Y [membership_id] => 0 [answer_by] => [answer_date] => 0 [country_short] => - [country_long] => - ) ) [comments_stats] => Array ( [P] => 2 ) [sepehr_keys] => Array ( ) ) 1
news973412 :Array ( [content] => Array ( [id] => 973412 [rutitr] => [title] => واشنگتن: بازگشت به توافق فوری برای اجرای برجام امکان‌پذیر است [stitle] => [title2] => [subtitle] => یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اظهارات امروز مقام‌های ایران گفته امیدوار است تهران با حسن نیت به مذاکرات وین برگردد. [body] =>

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ابراز امیدواری کرده ایران فوراً و با حسن نیت به مذاکرات وین درباره برجام برگردد.

«ند پرایس» در پاسخ به سوال رسانه‌ها در خصوص اظهارات مقام‌های ایران درباره آغاز مذاکرات وین در ماه نوامبر گفت: «ما این گزارش‌ها را دیده‌ایم، ولی هیچ جزئیات بیشتری درباره احتمال بازگشت به گفتگو‌های وین در ماه نوامبر نداریم.»

وی اضافه کرد: «همان‌طور که بار‌ها گفته‌ایم ما آماده بازگشت به وین هستیم و معتقدیم که بازگشت فوری به برجام و اجرای تفاهم‌نامه‌ای برای بازگشت به پایبندی دوجانبه به برجام از طریق به اتمام رساندن مسائل اندک باقیمانده بعد از دور ششم گفتگو‌ها در ژوئن امکان‌پذیر است.»

ند پرایس تصریح کرد: «علاوه بر این، ما به صراحت گفته‌ایم این پنجره، در حالی که ایران به برداشتن گام‌های تحریک‌آمیز ادامه می‌دهد تا ابد باز باقی نخواهد ماند بنابراین ما امیدواریم که آن‌ها فوراً و با حسن نیت برای مذاکره به وین بازگردند.»

ساعاتی قبل‌تر، علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه که به منظور گفتگو با انریکه مورا معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام در بروکسل حضور دارد، عصر امروز (چهارشنبه) در توئیتی درباره مذاکرات امروزش با انریکه مورا نوشت: گفت‌وگوی جدی و سازنده‌ای با انریکه مورا درباره عناصر ضروری مذاکرات موفق داشتم.

وی افزود: توافق کردیم پیش از پایان ماه نوامبر مذاکرات را آغاز کنیم. تاریخ دقیق هفته بعد اعلام خواهد شد.

علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه که به بروکسل سفر کرده است، در مقر اتحادیه اروپا با انریکه مورا، معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی این اتحادیه دیدار و در خصوص لغو موثر تحریم‌ها و پایبندی سایر طرف‌ها به تعهدات خود رایزنی کرد.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان در این ملاقات با تاکید بر تجربه چند ساله بدعهدی در اجرا و نهایتا خروج یکجانبه و غیرقانونی از برجام توسط ایالات متحده و بی عملی کشور‌های اروپایی در عمل به تعهدات پذیرفته شده خود، بیان کرد: آنچه برای ایران موضوعیت دارد، لغو موثر تحریم‌ها و عادی سازی روابط تجاری و اقتصادی با ایران است و هر توافقی باید خواسته‌های ایران در این‌خصوص‌را برآورده سازد.

باقری ارائه تضمین برای عدم تکرار بدعهدی و رفتار‌های غیرقانونی طرف‌های مقابل را خواسته غیرقابل چشم پوشی ایران خواند.

در این ملاقات دو طرف موانع اصلی مذاکرات پیش رو را مرور کرده و توافق کردند مذاکرات را در ماه نوامبر شروع کنند.

گفتنی است حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان نیز امروز (چهارشنبه) در نشستی خبری در تهران درباره مذاکرات هسته‌ای اظهار داشت: مذاکرات هسته‌ای را از دو هفته پیش در تهران کلید زدیم و گفتگو بین آقای باقری معاون سیاسی وزیر خارجه و آقای انریکه مورا شروع شد و امروز آقای باقری در بروکسل است برای تکمیل آن گفت‌وگوها. ما با آقای انریکه مورا و هماهنگ کننده اتحادیه اروپا درباره این گفتگو می‌کنیم که زمانی وارد مذاکره جدید با ۱+۴ خواهیم شد، چگونه مذاکره و چگونه در مسائل تمرکز کنیم که اولا همه طرف‌ها بدون فوت وقت و در اولین زمان ممکن به تعهدات کامل خودشان در برجام برگردند و ثانیا برگشتن آن‌ها به برجام، آورده خیلی مهمی برای ما در جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود.

وزیر خارجه بیان کرد: چگونه همه طرف‌هایی که به تعهداتشان در برجام برمی‌گردند نشان خواهند داد که تحریم‌های ذیل برجام درباره ایران به صورت کامل برداشته خواهد شد.

وی تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم از نقطه بن بست مذاکرات وین وارد مذاکرات وین شویم، ولی فرمتی که در مذاکرات وین شکل گرفته را قبول داریم و به زودی پس از ارزیابی از گفتگو‌های امروز آقای باقری با آقای مورا و مسئولان اتحادیه اروپا درباره این‌که در چه تاریخی وارد گفتگو و مذاکره با ۱+۴ شویم، تصمیم می‌گیریم. ولی دیر نخواهد بود و بزودی این اتفاق خواهد افتاد و با ۱+۴ گفتگو‌ها را از سر می‌گیریم.

[snews] => [bimg] => 1533024_959.jpg [tmpl] => [sdate] => 14000805232156 [pdate] => 14000805223947 [udate] => 0 [sendby] => m.sadeqpour [publishby] => m.sadeqpour [updateby] => [service_id] => 6 [cat_id] => 19 [sec_id] => 109 [status] => P [lang] => FA [hint] => [author] => [author_id] => 0 [source] => 0 [most_view] => 1 [comments_view_status] => 1 [comments_form_status] => 1 [conf] => [news_type] => 1 ) [extra_content] => Array ( [cid] => 973412 [ostan] => 0 [typist] => [country] => [promise_date] => 0 [access_level] => 0 [promise_date_type] => [meta_keywords] => [slugs] => ) [related_content] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1139596 [title] => قالیباف: دوران قلدری و معرکه‌گیری صهیونیست‌ها به پشتوانه آمریکا در منطقه به پایان رسیده [pdate] => 14030119210008 [service_id] => 3 ) [1] => Array ( [id] => 980372 [title] => آغاز دور جدید گفتگو‌ها میان نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و گروه ۱+۴ [pdate] => 14000908161045 [service_id] => 6 ) [2] => Array ( [id] => 978699 [title] => آصفی: طرح توافق موقت می‌تواند تله رسانه‌ای باشد / آمریکایی‌ها چندلایه حرکت می‌کنند / اشکال دولت قبل عجله برای توافق بود [pdate] => 14000901090727 [service_id] => 6 ) [3] => Array ( [id] => 976233 [title] => باقری: ما مذاکرات هسته‌ای نداریم/ موضوع، پیامد‌های ناشی از خروج آمریکا و تحریم‌هاست [pdate] => 14000819095022 [service_id] => 6 ) [4] => Array ( [id] => 975777 [title] => دست برتر ایران در مذاکرات هسته به روایت واقعیت‌ها [pdate] => 14000817132638 [service_id] => 6 ) [5] => Array ( [id] => 975394 [title] => امیرعبداللهیان: با درایت مقامات۲ کشور از سوء تفاهمات عبور کردیم [pdate] => 14000815170105 [service_id] => 6 ) [6] => Array ( [id] => 975381 [title] => امیر عبداللهیان:در مذاکرات آتی مطالبات خود را با قوت پیگیری خواهیم کرد [pdate] => 14000815153426 [service_id] => 6 ) [7] => Array ( [id] => 975082 [title] => امیرعبداللهیان: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر مثبت همسایگی تداوم دارد [pdate] => 14000813223953 [service_id] => 6 ) [8] => Array ( [id] => 974404 [title] => گفت‌وگوی تلفنی باقری با همتای چینی/ مواضع مشترک ایران و چین درباره غیرقانونی بودن تحریم‌ها [pdate] => 14000810165656 [service_id] => 6 ) [9] => Array ( [id] => 973667 [title] => رایزنی‌های مفیدی با ریابکوف درباره مذاکرات آینده و لغو تحریم‌های غیرقانونی داشتم [pdate] => 14000807200525 [service_id] => 6 ) [10] => Array ( [id] => 973546 [title] => دیدگاه‌هایمان را درباره الزامات دور جدید گفتگو‌ها با دوستان روس به اشتراک می‌گذاریم [pdate] => 14000806222723 [service_id] => 6 ) ) [related_content_v2] => Array ( [1] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1139596 [title] => قالیباف: دوران قلدری و معرکه‌گیری صهیونیست‌ها به پشتوانه آمریکا در منطقه به پایان رسیده [pdate] => 14030119210008 [service_id] => 3 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 2 [relation_type] => 1 [order] => 1 [lead_img] => /files/fa/news/1403/1/19/2245459_482.png ) [1] => Array ( [id] => 973546 [title] => دیدگاه‌هایمان را درباره الزامات دور جدید گفتگو‌ها با دوستان روس به اشتراک می‌گذاریم [pdate] => 14000806222723 [service_id] => 6 [rutitr] => باقری: [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [2] => Array ( [id] => 973667 [title] => رایزنی‌های مفیدی با ریابکوف درباره مذاکرات آینده و لغو تحریم‌های غیرقانونی داشتم [pdate] => 14000807200525 [service_id] => 6 [rutitr] => باقری: [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [3] => Array ( [id] => 974404 [title] => گفت‌وگوی تلفنی باقری با همتای چینی/ مواضع مشترک ایران و چین درباره غیرقانونی بودن تحریم‌ها [pdate] => 14000810165656 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [4] => Array ( [id] => 975082 [title] => امیرعبداللهیان: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر مثبت همسایگی تداوم دارد [pdate] => 14000813223953 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [5] => Array ( [id] => 975381 [title] => امیر عبداللهیان:در مذاکرات آتی مطالبات خود را با قوت پیگیری خواهیم کرد [pdate] => 14000815153426 [service_id] => 6 [rutitr] => در گفت و گوی تلفنی با همتای روسی مطرح شد؛ [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [6] => Array ( [id] => 975394 [title] => امیرعبداللهیان: با درایت مقامات۲ کشور از سوء تفاهمات عبور کردیم [pdate] => 14000815170105 [service_id] => 6 [rutitr] => در تماس تلفنی با وزیر خارجه آذربایجان؛ [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [7] => Array ( [id] => 975777 [title] => دست برتر ایران در مذاکرات هسته به روایت واقعیت‌ها [pdate] => 14000817132638 [service_id] => 6 [rutitr] => یادداشت| [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [8] => Array ( [id] => 976233 [title] => باقری: ما مذاکرات هسته‌ای نداریم/ موضوع، پیامد‌های ناشی از خروج آمریکا و تحریم‌هاست [pdate] => 14000819095022 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [9] => Array ( [id] => 978699 [title] => آصفی: طرح توافق موقت می‌تواند تله رسانه‌ای باشد / آمریکایی‌ها چندلایه حرکت می‌کنند / اشکال دولت قبل عجله برای توافق بود [pdate] => 14000901090727 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) [10] => Array ( [id] => 980372 [title] => آغاز دور جدید گفتگو‌ها میان نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و گروه ۱+۴ [pdate] => 14000908161045 [service_id] => 6 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 1 [relation_type] => 1 [order] => 0 ) ) ) [media] => Array ( ) [view_images] => Array ( [bimg] => /files/fa/news/1400/8/5/1533024_959.jpg ) [news_field] => Array ( [0] => Array ( [filed_id] => 1 [filed_name] => نوع خبر [filed_type] => C [filed_value] => ) ) [smarty_keys] => Array ( ) [live_blog] => Array ( ) [tags] => Array ( [0] => Array ( [tag] => برجام [id] => 2919760 [tag_id] => 347 ) [1] => Array ( [tag] => امریکا [id] => 2919762 [tag_id] => 334 ) [2] => Array ( [tag] => ایالات متحده آمریکا [id] => 2919766 [tag_id] => 15518 ) ) [image_tag] => Array ( ) [documents] => [comments] => Array ( ) [comments_stats] => Array ( ) [sepehr_keys] => Array ( ) ) 1
ارسال نظرات
captcha