آخرین اخبار:

جوفار: منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت مکران کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفتگو با دانشجو: مکران، ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد که مورد غفلت قرار گرفته است. مهم‌ترین مسئله در ظرفیت مکران منابع طبیعی و موقعیت جغرافیایی آن است که با دسترسی به افغانستان، پاکستان و هند بر ژئوپلتیک ایران اثر گذاشته است. گردشگری مهم‌ترین ظرفیت آن محسوب می‌شود. با وجود اینکه مقداری به آن توجه شده، اما هنوز ضعیف است. حمل‌ونقل جاده‌ای، هوایی و ریلی از جمله زیرساخت‌هایی است که می‌تواند این منطقه را به هاب چند منظوره انرژی، گردشگری و حمل‌نقل تبدیل کند. با اطمینان می‌گویم که اگر از تمام ظرفیت‌های این منطقه استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.
کد خبر:۱۱۴۴۴۴۲
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار