به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدرضا پاکروان فرماندار شهرستان سیریک در حاشیه ورود این محموله به مجتمع بندری این شهرستان عنوان کرد: دومین محموله واردات ترانزیتی خودرو به تعداد ۱۰۴ دستگاه به وسیله یک فروند لندینگ کرافت از یکی کشورهای حاشیه خلیج فارس وارد کشور شد.
وی ادامه داد: واردات خودرو از بندرسیریک در راستای اقتصاد دریامحور و توسعه سواحل مکران در شرق هرمزگان ایجاد شده است.
پاکروان افزود: براساس هماهنگیهای انجام شده، ورود خودرو از طریق بندرسیریک با جدیت دنبال میشود و با توجه به رغبت شرکتهای وارد کننده به فعالیت در این بندر، امیدداریم این مقوله بزودی رونق قابل توجهی داشته باشد.
فرماندار شهرستان سیریک عنوان کرد: مجتمع بندری سیریک با توجه به دارا بودن ۵۱ هکتار پسکرانه و ۳۴ هکتار حوضچه عملیات، ظرفیتی مناسب برای صادرات و همچنین واردات و ترانزیت خودرو است و میتواند نقش مهمی در توسعه و رونق منطقه مکران داشته باشد.
گفتنی است، نخستین محموله خودروهای وارداتی ترانزیتی به تعداد ۵۵ دستگاه مهرماه امسال از طریق این بندر وارد کشور شد.
شهرستان ۴۵ هزار نفری سیریک در فاصله ۱۶۵کیلومتری بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد که صید و صیادی و آبزی پروری از جمله مهمترین و اصلیترین راههای امرار معاش مردم این خطه بوده که با احداث بندر چندمنظوره این شهرستان که نزدیکترین بندر ایران به بندر خصب عمان با فاصله ۵۲ مایل دریایی است، نقش مهمی در اقتصاد دریامحور و رونق معیشت ساحلنشینان این منطقه دارد.
مراودات تجاری بین بندر سیریک با کشور عمان از دیرباز رونق داشته، اما نخستین محموله صادراتی که از این بندر صادر شد یک محموله ۱۲۰ تُنی از کالاهای غیرنفتی بود که یازدهم خرداد ماه سال ۱۳۹۹ از طریق بندر شناص یکی از شهرستانهای استان باطنه شمالی در منطقه باطنه در کشور پادشاهی عمان» صادر شد.
بندر سیریک واقع در شرق استان و در محدوده مکران، با بیش از ۷۰۰۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری از سوی سازمان بنادر و دریانوردی کشور، دارای ۳۴ هکتار حوضچه و بیش از ۵۱ هکتار اراضی پشتیبانی است که بر همین اساس، زمینه اشتغال ۲۵۰ نفر در فازهای ابتدایی در آن ایجاد شده است.