آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۱۸۶

استان البرز پیشتاز اجرای طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت

استان البرز به‌عنوان یکی از استان‌های برتر و پیشرو در اجرای این طرح معرفی شد و توسعه نهالستان‌ها، تولید بیش از ۱۶ میلیون اصله نهال و مشارکت گسترده مردمی از مهم‌ترین عوامل موفقیت این استان عنوان شد.
استان البرز پیشتاز اجرای طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت

به گزارش خبرنگار گروه استان‌‌های خبرگزاری دانشجو،رضا احمدی از مسئولان اجرایی طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت، در نشست بررسی عملکرد این طرح با تأکید بر اهمیت تعامل میان ارگان‌های دخیل، اظهار کرد: توسعه نهالستان‌ها، حمایت از تولیدکنندگان بخش خصوصی و پایش مستمر کیفیت نهال‌ها، سه رکن اصلی تحقق اهداف کلان طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت است.

وی با اشاره به نقش برجسته استان البرز در اجرای این طرح افزود: وجود نهالستان‌های باسابقه، منابع انسانی متخصص و تجربه موفق در اجرای پروژه‌های درختکاری، البرز را به یکی از استان‌های کلیدی در پیشبرد این طرح تبدیل کرده است.

در ادامه این نشست اصغر بیات نیز ضمن بازدید از نهالستان بزرگ کرج، این مجموعه را یکی از بزرگ‌ترین نهالستان‌های جنگلی کشور معرفی کرد و گفت: نهالستان کرج با وسعتی حدود ۱۳۴ هکتار به‌عنوان نهالستان مادر، سهم چشمگیری در تأمین نهال مورد نیاز کشور ایفا می‌کند و همین امر سبب شد که استان البرز در سال ۱۴۰۳ رتبه برتر اجرای این طرح را کسب کند.

بیات همچنین به عملکرد سال گذشته استان اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح و در راستای قانون هوای پاک، بیش از ۶۰۰ هزار اصله نهال در استان البرز تولید و توزیع شد که از این تعداد، ۴۳۰ هزار اصله در استان کاشته و ۱۷۰ هزار اصله نیز به سایر استان‌ها ارسال گردید.

وی با تأکید بر نقش مشارکت مردمی و بین‌بخشی در اجرای موفق طرح افزود: طرح کاشت یک میلیارد درخت با مشارکت دولت، نهادهای عمومی و خصوصی، سازمان‌های مردم‌نهاد و عموم مردم پیش رفته و به همین دلیل "طرح مردمی" نام‌گذاری شده است.

بیات در پایان خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۶ میلیون اصله نهال از گونه‌های متنوع در نهالستان‌های دولتی و خصوصی استان البرز تولید شد و تولید برای سال جاری نیز در حال انجام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار