آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۶۷۵۶

اجرایی شدن پروژه‌های بزرگ آب در رشت با اعتبارات ملی و غیر دولتی

فرماندار رشت با بیان اینکه در سال مالی جاری بیش از ۵۶۸ میلیارد تومان اعتبار توزیع شد که بخش عمده آن در حوزه آب هزینه شد، گفت: پروژه انتقال آب ۳۵۰ میلیارد تومانی از مبدا لاکان به مقصد پروازش با همکاری ارتش و نمایندگان در حال اجرا است.

اجرایی شدن پروژه‌های بزرگ آب در رشت با اعتبارات ملی و غیر دولتی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید اسماعیل میرغضنفری فرماندار رشت امروز در جلسه شورای اداری شهرستان رشت با تأکید بر ضرورت همگرایی ملی و استانی اظهار کرد: اتفاقات اخیر نشان داد که تمام اسلام در برابر تمام کفر ایستاده است و مردم ایران با بصیرت و شجاعت، نقشه‌های دشمن را خنثی کردند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای هفته دولت و رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی گفت: ما وظیفه داریم مسیر خدمت این عزیزان را با اخلاص و تلاش مضاعف ادامه دهیم.

فرماندار رشت حضور آیت‌الله فلاحتی، نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان، در جلسات اجرایی را «مایه دلگرمی برای مدیران» دانست و افزود: اشراف وی بر مسائل استان، یاری مؤثری در تصمیم‌گیری‌ها است و از این بابت قدردان هستیم.

میرغضنفری همچنین با اشاره به نقش پررنگ مردم و نهادهای مختلف در برگزاری باشکوه مراسم راهپیمایی اربعین بیان کرد: این همایش بزرگ نمایش قدرت و هیمنه دنیای اسلام است و بار دیگر اتحاد ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت.

وی با بیان اینکه جنگ ۱۲ روزه اخیر، هیمنه پوشالی دشمنان را شکست، گفت: دشمنان انقلاب بار دیگر در محاسبات خود دچار اشتباه شدند و تصور کردند که مردم از جمهوری اسلامی فاصله گرفته‌اند، اما ملت ما نشان دادند همچنان پای نظام ایستاده‌اند. 

به گفته فرماندار رشت، در این ایام حتی کسانی که در خارج از کشور بودند یا گلایه‌هایی از عملکرد مسئولان داشتند، صادقانه از حقانیت جمهوری اسلامی دفاع کردند و همین مسئله دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرد.

میرغضنفری با انتقاد از برخی مواضع داخلی که همسو با خواست دشمن است، بیان کرد: امروز زمان اختلاف‌افکنی و طرح موضوعات انحرافی نیست؛ موفقیت کشور تنها در سایه وفاق و همدلی حاصل می‌شود.

وی در ادامه سخنان خود به پروژه‌های عمرانی شهرستان اشاره کرد و افزود: در سال مالی جاری ۵۶۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار در حوزه‌های مختلف شهرستان توزیع شد که اولویت نخست آن بخش آب بوده است.

فرماندار رشت با بیان اینکه برای تأمین آب پایدار، قرارداد ۳۵۰ میلیارد تومانی از مبدا لاکان تا پروازش منعقد شده و کار اجرایی آن آغاز شده است، گفت: همچنین در حوزه راه‌سازی و پل‌سازی برخی پروژه‌ها تعیین‌تکلیف شده و روند اجرایی آن‌ها تسریع خواهد شد.

میرغضنفری با تأکید بر ضرورت تغییر الگوی کشت در استان بیان کرد: برای مقابله با بحران آتی آب باید نگاه علمی و برنامه‌ریزی‌ شده داشته باشیم و این موضوع در سفرهای آتی مسئولان ملی دنبال خواهد شد.

وی همچنین به برگزاری کنگره ۸ هزار شهید گیلان اشاره کرد و آن را «آبروی استان» دانست و تأکید کرد: همه دستگاه‌ها باید در حوزه پشتیبانی، تبلیغات و حضور در این کنگره مشارکت جدی داشته باشند.

به گفته فرماندار رشت، همه ما زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران و ولایت فقیه، با وجود اختلاف سلیقه‌های سیاسی و اجتماعی، یک هدف مشترک داریم و آن خدمت صادقانه به مردم است، ملت ایران ولی‌نعمت ما هستند و باید قدردان این نعمت بزرگ باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار