آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۸۲۴۰

اختیارات جدید به استان‌ها واگذار می‌شود / رفع موانع سرمایه‌گذاری اولویت دولت است

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت همدلی ملی و حمایت از بخش خصوصی اعلام کرد: دولت در حال تفویض بخشی از اختیارات خود به استانداران و مدیران استانی است تا سرعت توسعه کشور و رفع مشکلات اقتصادی مردم افزایش یابد.
اختیارات جدید به استان‌ها واگذار می‌شود / رفع موانع سرمایه‌گذاری اولویت دولت است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری معاون حقوقی رئیس‌جمهور بعد از ظهر امروز در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان نظرآباد، سیاست دولت در واگذاری امور اجرایی به مردم و تمرکز بر سیاست‌گذاری و نظارت را تشریح کرد و گفت: رفع موانع پیچیده در عرصه سرمایه‌گذاری و تولید لازمه توسعه کشور است.

وی با بیان اینکه یکی از مأموریت‌های اصلی معاونت حقوقی شناسایی مشکلات بخش خصوصی و رفع موانع حقوقی است، افزود: دولت برای حل چالش‌ها جلسات مستمر برگزار می‌کند و شخص رئیس‌جمهور بسیاری از موضوعات را به طور مستقیم هدایت می‌کند.

انصاری در حوزه انرژی اظهار کرد: برای رفع کمبود گاز در زمستان و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر تاکنون بیش از ۱۰ جلسه تخصصی برگزار و نزدیک به ۱۰ هزار مگاوات قرارداد نیروگاه خورشیدی منعقد شده است.

وی تأکید کرد: رفع موانع اقتصادی در زمینه‌های آب، برق، گاز، ارز و مسائل بانکی نیازمند عزم ملی، همکاری همه دستگاه‌ها و همراهی مردم است.

وی ادامه داد: راه‌حل پایدار مشکلات اقتصادی، جذب سرمایه، تعامل سازنده با جهان و انسجام ملی است.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور همچنین از تصویب بخشی از طرح تفویض اختیارات دولت به استان‌ها خبر داد و گفت: با همکاری وزارت کشور، سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، حدود ۱۹ اختیار برای تفویض به استانداران و مدیران استانی بررسی شد که تاکنون ۷ مورد به تصویب دولت رسیده و باقی موارد در جلسات آینده تصویب خواهد شد.

وی افزود: این واگذاری اختیارات سرعت توسعه و حل مشکلات مردم را افزایش می‌دهد و وزارت کشور جلساتی برای اجرای آن برگزار خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: دولت با صداقت و پایبندی به تعهدات خود تلاش می‌کند موانع حقوقی و اداری بخش تولید را برطرف و فضای کسب‌وکار را تسهیل کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار