کاهش اشتغال کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج/نگرانی کارگران از خصوصی‌سازی+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۹۲۰۱
در برنامه «راس یک» SNNTV مطرح شد؛

کاهش اشتغال کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج/نگرانی کارگران از خصوصی‌سازی+فیلم

کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج که روزگاری برای حدود ۳۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده بود، حالا به‌دلیل مشکلات مدیریتی و کاهش فعالیت، کمتر از ۱۰۰ نیروی شاغل دارد.
کارخانه آرد یاسوج

دانیال ولوی مقدم، خبرنگار استانی در برنامه «راس یک» SNNTV با اشاره به وضعیت کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج، نسبت به کاهش قابل توجه تعداد نیروهای شاغل در این واحد تولیدی و نگرانی کارگران از روند خصوصی‌سازی آن هشدار داد.

وی اظهار کرد: کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز استان که از دهه ۷۰ راه‌اندازی شده، یکی از واحدهای صنعتی استان است که در مقطعی برای حدود ۳۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده بود، اما در سال‌های اخیر تعداد نیروهای آن به کمتر از ۱۰۰ نفر کاهش یافته است.

ولوی مقدم با اشاره به مشکلات این کارخانه افزود: مشکلات مدیریتی و مسائل مختلفی که این واحد تولیدی با آن مواجه بوده، موجب کاهش ظرفیت اشتغال و فعالیت آن شده است و اکنون نیز موضوع خصوصی‌سازی این کارخانه مطرح شده است.

این خبرنگار استانی با تأکید بر اینکه اصل خصوصی‌سازی به خودی خود موضوع منفی نیست، گفت: تجربه برخی واحدهای تولیدی استان از خصوصی‌سازی، نگرانی‌هایی را در میان کارگران ایجاد کرده است؛ بنابراین در واگذاری چنین واحدهایی باید اهلیت سرمایه‌گذار، برنامه مشخص برای احیا و توسعه کارخانه و حفظ کاربری تولیدی آن مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: زمانی که صحبت از خصوصی‌سازی کارخانه مطرح می‌شود، کارگران نگران آینده شغلی خود هستند و این نگرانی قابل درک است؛ چراکه در شرایط فعلی اقتصادی و با توجه به وضعیت بازار کار، از دست رفتن حتی بخشی از فرصت‌های شغلی موجود می‌تواند تبعات قابل توجهی برای خانواده‌های کارگران داشته باشد.

ولوی مقدم تصریح کرد: کاهش تعداد نیروهای این کارخانه از حدود ۳۰۰ نفر به کمتر از ۱۰۰ نفر، به معنای از دست رفتن بیش از ۲۰۰ فرصت شغلی است و نمی‌توان نسبت به چنین مسئله‌ای بی‌تفاوت بود.

وی با اشاره به پیگیری‌های رسانه‌ای انجام‌شده درباره وضعیت این کارخانه گفت: هفته گذشته نیز گزارشی درباره این موضوع منتشر شد و همکاران ما در برنامه «راس یک» به وضعیت کارخانه پرداختند، اما تاکنون پاسخ روشنی از سوی مسئولان استانی و بنیاد مستضعفان درباره روند خصوصی‌سازی این واحد تولیدی ارائه نشده است.

این خبرنگار استانی، مطالبه اصلی رسانه و افکار عمومی را شفاف‌سازی روند خصوصی‌سازی کارخانه عنوان کرد و گفت: مطالبه ما از بنیاد مستضعفان و مسئولان استانی این است که روند خصوصی‌سازی این کارخانه را برای مردم و کارگران شفاف کنند و مشخص شود چه برنامه‌ای برای آینده این واحد تولیدی دارند.

ولوی مقدم خاطرنشان کرد: اگر مسئولان به این جمع‌بندی رسیده‌اند که خصوصی‌سازی می‌تواند به نفع کارخانه و موجب احیای آن شود، باید برنامه، اهلیت سرمایه‌گذار و تضمین‌های مربوط به حفظ اشتغال و فعالیت تولیدی را شفاف اعلام کنند؛ در این صورت رسانه نیز از هر اقدامی که به احیای واقعی کارخانه و افزایش اشتغال منجر شود، حمایت خواهد کرد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار