کد خبر:۱۱۴۸۱۶
سردار صفوي در يادواره شهيد خرازي:
شهيد خرازي يك نابغه، طراح و اجراكننده قوي بود
دستيار و مشاور عالي فرماندهي معظم كل قوا در يادواره شهيد خرازي گفت: شهيد خرازي يك نابغه، طراح و اجراكننده قوي بود.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، سرلشكر يحيي صفوي ديشب طي سخناني در يادواره شهيد حسين خرازي با بيان اينكه سلام رهبر معظم شهدا را به خانواده شهدا به خصوص مادر شهيد خرازي كه در جلسه حضور دارند ميرسانم، گفت: بنده شهيد خرازي را كه فاتح فتحالمبين بود از روزهاي اوليه پيوستن به سپاه پاسداران تا روز شهادت وي در سال 65 ميشناسم.
وي شهيد خرازي را سرباز مخلص خدا و امام عصر دانست و گفت: وي فرماندهاي متقي، مخلص، شجاع، صدوق، تيزبين و داراي نبوغ نظامي بود. دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا تصريح كرد: تقواي شهيد خرازي در اطاعت از خدا و همچنين در عملي كردن احكام را بسيجيان به وضوح ميديدند، شهيد بسياري از آيات قرآن كريم را حفظ بود و به رسول خدا و عترت پاك ايشان معرفت داشت.
سرلشكر صفوي ادامه داد: شهيد خرازي فرماندهاي بود كه همواره در خط مقدم با انواع سلاحها ميجنگيد، او در لشكر امام حسين اداره لشكري با 7 تا 10 هزار نيرو را برعهده داشت و قطعاً فرماندهي چنين لشكري كار آساني نبود.
وي خاطرنشان كرد: تيپ و لشكر امام حسين (ع) هميشه خط شكن بود و در واقع شهيد خرازي هم يك نابغه، طراح و اجراكننده قوي بود.
دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا با بيان خاطرهاي به نقل از شهيد كاظمي درباره شهيد خرازي، گفت: در سال 62 و در عمليات خيبر دست راست شهيد خرازي در طلائيه با تركش توپخانه قطع شد، شهيد خرازي جملهاي را به حاج احمد كاظمي گفته بود كه شهيد كاظمي نيز آن جمله را براي من نقل كرد و آن اينكه شهيد خرازي گفته بود وقتي دستم قطع شد مرا به سمت آسمان ميبردند، از من سؤال كردند كه ميخواهي ببريمت يا تو را برگردانيم، من هم به آنها گفتم كه مرا بازگردانيد لذا لحظهاي بعد ديدم كه روي زمين هستم.
سرلشكر صفوي در پايان سخنان خود به اين نكته اشاره كرد كه امروز روز امتحان ما است كه تا چه حد به امام راحل، رهبر معظم انقلاب و آرمان شهدا وفادار هستيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.