کد خبر:۱۱۴۹۵۲

کاهش مصرف گوشت قرمز خطر بروز سرطان را كم مي‌كند

متخصصان تغذیه در انگلیس به مردم توصیه کردند که برای کاهش خطر ابتلا به سرطان روده از مصرف گوشت قرمز بکاهند.  
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از بی بی سی، این متخصصان پس از انجام تحقیقات فراوان دریافتند که مصرف زیاد گوشت قرمز افزایش احتمال ابتلا به سرطان روده را به همراه دارد و به همین دلیل به مردم توصیه کردند که از مصرف گوشت قرمز بکاهند.
 
متخصصان معتقدند که میزان مصرف روزانه گوشت قرمز نباید بیشتر از ۷۰ گرم باشد و در صورت کاهش مصرف گوشت قرمز، می توان مانع از مرگ هزاران نفر در اثر ابتلا به سرطان روده شد.

تحقیقات نشان می دهد که مصرف روزانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم گوشت قرمز فراوری شده مانند کالباس و سوسیس احتمال ابتلا به سرطان روده را ۲۰ تا ۳۰ افزایش می دهد./انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار