کد خبر:۱۱۵۵۱۴
مصباحی مقدم در جمع خبرنگاران:

اقبال عمومی به سمت آیت الله مهدوی کنی است

عضو شورای مرکزی روحانیت مبارز اعلام کرد: با توجه به اقبال عمومی كه نسبت به آیت الله مهدوی کنی وجود دارد، احتمال ریاست وي برای مجلس خبرگان بالاست و با توجه به این که هاشمی رفسنجانی شخصا داوطلب هیچ مسئولیتی نمی شود، رقابت جدی برای ریاست خبرگان وجود ندارد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، غلامرضا مصباحی مقدم در حاشیه جلسه علنی امروز در جمع خبرنگاران پارلمانی با اشاره به انتخابات هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری، گفت: به صورت سنتی ریاست مجلس خبرگان معمولا از سوی خود افراد پیشنهاد نمی شود، بلکه این پیشنهاد از سوی دیگران انجام می شود.
 
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس، افزود: هم در زمان ریاست آیت الله مشکینی و هم در زمان ریاست هاشمی رفسنجانی این اتفاق معمول نبود و کسی خودش اعلام کاندیداتوری نکرد.
 
به گفته این نماینده، علت آنکه افراد خود کاندید نمی شوند آن است که در این سطح فهم و معرفت آقایان تا بتوانند از رفتن زیر بار مسئولیت خودداری می کنند مگر اینکه به آنان تکلیف شود.
 
مصباحی مقدم تاکید کرد: بنابراین براساس خبرهای که وجود دارد متقاضی ریاست مهدوی کنی از میان جمع خبرگان رهبری بسیار بالاست و بعید نیست ایشان پیشنهاد را بپذیرند و آمادگی خود را اعلام کنند.
 
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: در میان دوره قبل مجلس خبرگان رهبری، پیشنهاد ریاست این مجلس به مهدوی کنی شد، ولی ایشان قبول نکرد.
 
این نماینده با بیان این که هاشمی رفسنجانی پیشنهاد ریاست مجلس خبرگان را به مهدوی کنی داد، گفت: اما مهدوی کنی زیر بار نرفت، شاید در این دوره با توجه به مجموعه مسائل پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته اقبال عمومی به سمت آیت الله مهدوی کنی پیش آمده است ریاست خبرگان باید بدون مناقشه و حرف و حدیث باشد.
 
مصباحی مقدم اظهار کرد: در انتخاب ریاست مجلس خبرگان رهبری سعی بر این است هر چه فرد باسابقه تر و از نظر علمی بالاتر برای ریاست این مجلس است پیشنهاد شود.
 
نماینده مردم تهران ادامه داد: مهدوی کنی در میان دوره ای وارد مجلس خبرگان شد، از این جهت مایل نبودند با ورودشان مسئله ریاست خبرگان تحت تاثیر قرار گیرد زیرا این توهم نباید پدید می آمد که ایشان برای ریاست وارد خبرگان شده است، بلکه وارد خبرگان شده برای ادای وظیفه.
 
به گفته عضوی شورای مرکزی روحانیت مبارز، احتمال این که در این دوره مهدوی کنی ریاست خبرگان را بپذیرد بسیار زیاد است.
 
مصباحی مقدم تاکید کرد: هاشمی رفسنجانی بارها تاکید کرده است، هیچگاه برای هیچ مسئولیتی خودم داوطلب نشدم در قضیه خبرگان رهبری نیز همین طور است، بنابراین رفسنجانی خودش داوطلب نشد و خبر این است که خود رفسنجانی پیشنهاد ریاست خبرگان را به مهدوی کنی داده است.
 
عضو شورای مرکزی روحانیت مبارز در خصوص رقابت در سمت ریاست مجلس خبرگان رهبری، گفت: من تصور می کنم با وجود شرایط پیش آمده رقابت جدی وجود ندارد و رقیب جدی وارد این انتخاب نمی شود.
 
نماینده مردم تهران تاکید کرد: احتمال این که هاشمی رفسنجانی کاندید ریاست خبرگان نشود، بسیار قوی است با توجه به این که پیش از این گفتند برای هیچ مسئولیتی داوطلب نبوده‌ام این نشان می دهد برای خبرگان هم داوطلب نخواهند شد./انتهاي پيام/
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار