آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۷۱۴۵
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

حذف ورزشکار پارالمپیکی برای حضور در المپیک پاریس/ سهرابیان:اردوی مشترکی را با تیم ملی ایتالیا برگزار می‌کنیم + فیلم

رییس فدراسیون قایقرانی گفت: اردوی مشترکی با تیم ملی ایتالیا در رم برگزار خواهیم کرد و از همانجا به مسابقات المپیک اعزام می‌شوند. با تشخیص کارشناسان کمیته پارالمپیک، دو نفر نیز برای المپیک پارالمپیک پاریس انتخاب شده‌اند.

حذف ورزشکار پارالمپیکی برای حضور در المپیک پاریس/ سهرابیان:اردوی مشترکی را با تیم ملی ایتالیا برگزار می‌کنیم + فیلم

علیرضا سهرابیان، رئیس فدراسیون قایقرانی درگفتگو با خبرگزاری دانشجو درباره شرایط تیم ملی قایقرانی پیش از مسابقات المپیک و پارالمپیک گفت: خوشبختانه فدراسیون قایقرانی با توجه به مسافرینی که برای المپیک از پیش تعیین شده‌اند و شرکت در رقابت‌های مختلف آسیایی و جهانی، خود را برای بزرگترین رویداد دنیا آماده می‌کند.


کد ویدیو


او در ادامه افزود: در حال حاضر سه ورزشکار بانوی ما در اردوی روسیه هستند و حدوداً ۱۰ روز دیگر به ایران برمی‌گردند و خود را برای اعزام به مسابقات المپیک آماده می‌کنند. دو ورزشکار آقای ما که در رشته‌های کانویی و کایاک در المپیک شرکت خواهند کرد، دو روز قبل به سفارت ایتالیا رفتند تا مراحل مربوطه را طی کنند. انشالله اردوی مشترکی با تیم ملی ایتالیا در رم برگزار خواهیم کرد و از همانجا به مسابقات المپیک اعزام می‌شوند. با تشخیص کارشناسان کمیته پارالمپیک، دو نفر نیز برای المپیک پارالمپیک پاریس انتخاب شده‌اند. این تیم‌ها نیز در حال آماده‌سازی هستند و امیدوارم که در تمامی مسابقات موفق باشیم و پرچم زیبای کشورمان را در رقابت‌های مختلف برافراشته ببینیم.

با توجه به عملکرد خوب تیم ملی قایقرانی کشورمان در بازی‌های آسیایی، هواداران دوست دارند بدانند که ملی‌پوشان در چه سطحی از آمادگی قرار دارند. آیا می‌توانید با جزئیات بیشتر در این باره توضیح دهید؟

 ورزشکاران بانوی ما که در روسیه هستند، آمادگی‌شان بسیار بالاست و منتظر نتایج خوبی از آن‌ها هستیم. ورزشکاران ما در حال طی کردن مراحل دریافت ویزا از کشور ایتالیا هستند و با مربیانشان در ارتباط بودیم. خدا را شکر، همگی سالم هستند و از نظر جسمانی و روحی در سطح بسیار خوبی قرار دارند. امیدوارم که نمایندگان ما در سلامت کامل به مسابقات اعزام شوند و نتایجی شایسته تلاش‌هایشان کسب کنند.

او درباره حذف  اسلام جاهدی از برنامه اعزام به مسابقات پارالمپیک پاریس گفت:  برنامه‌ای که کارشناسان خبره المپیک در نظر گرفته بودند این بود که تنها افرادی اعزام شوند که بتوانند روی سکوی مسابقه المپیک قرار بگیرند. اگر این موضوع به صورت بخشنامه‌ای قبل از کسب سهمیه المپیک در مسابقات جهانی اعلام می‌شد، ما نیز تکلیف را به شکل دیگری روشن می‌کردیم. یا برخی از رشته‌ها را اعزام نمی‌کردیم یا اگر اعزام می‌کردیم، دلخوشی برای بچه‌ها باقی نمی‌ماند که مسافر المپیک پاریس هستند.

او در ادامه تصریح کرد: برای همین موضوع اعلام شد که  اسلام جاهدی نمی‌تواند در رقابت شرکت کند؛ رفتن به فینال مسابقات هم با مشکلاتی همراه بود که در میزبانی کشورهای مجارستان به وجود آمد. در انتها، با عذرخواهی که از فدراسیون ایران شد، ادامه مسیر برای ما مهیا شد. متأسفانه پیش آمده بود که سهمیه المپیک را داشته باشد. ما تقاضا کردیم و عدم موافقت خود را در این زمینه اعلام کردیم. به این نتیجه رسیدند که تست مجددی بگیرند و رکوردی تعیین کردند که آقای جاهلی با رکورد ۵۴ ثانیه‌ای، یک ثانیه بهتر از رکورد قهرمانی جهان خودش را ثبت کرد.

اما تشخیص کارشناسان کمیته پارالمپیک با توجه به رکوردی که برایش تعیین کردند، این بود که او نمی‌تواند در این زمینه شرکت کند و اجازه حضور ندارد، چون نمی‌تواند روی سکوی مسابقات قرار بگیرد. این میل باطنی ما نبوده و موافقت من و فدراسیون نیز نیست. در این زمینه اعلام کردند که اگر ممکن است، باز هم تجدیدنظر کنند، ولی با توجه به این موارد تصمیم گرفته‌اند که فقط نفراتی که روی سکو قرار می‌گیرند، اعزام شوند. امیدوارم تمام نفراتی که فعلاً مشخص شده‌اند، با نظر کارشناسی عزیزان بتوانند روی سکو بروند. در غیر این صورت، مثل همان عزیزان در مسابقات شرکت کنند و واقعاً نمی‌توان تشخیص داد که چه نتیجه‌ای خواهند گرفت.


سهرابیان در پایان گفت: من برای تمامی ورزشکاران کشورمان آرزوی موفقیت می‌کنم. امیدوارم که در تمامی مسابقات جهانی و المپیک، پرچم ایران برافراشته شود و سرود ملی‌مان طنین‌انداز شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار