کد خبر:۱۱۷۲۸۱۱
وکیل بین المللی ورزشی در گفتگو با دانشجو مطرح کرد؛

ورود هوادار محروم به ورزشگاه؛ تصمیم کمیته انضباطی چه خواهد بود؟/ نقش ناظر بازی در مرگ هوادار ملوان؛ آیا قصور منجر به قتل در حکم شبه عمد می‌شود؟

وکیل بین مللی ورزشی درباره بازی سپاهان و ملوان بندر انزلی که منجر به فوت یک هوادار شد توضیحاتی ارائه داد.

آرش شکر ریز وکیل بین المللی ورزشی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، در خصوص اتفاقات بازی سپاهان و ملوان مصاحبه ای انجام داد که در ادامه گزیده آن را می‌بینید:  آیا حضور احتمالی هوادار محروم شده سپاهان در بازی اخیر منجر به محرومیت هواداران سپاهان در بازی‌های آینده می‌شود؟

وکیل بین‌المللی ورزشی، در این رابطه اظهار داشت: روز گذشته در خصوص این مسئله دستور موقت صادر شد. حکم قطعی محرومیت این تماشاگر پیش‌تر تایید شده بود و با توجه به این که باشگاه سپاهان نه تنها به این حکم عمل نکرده، بلکه این هوادار را به ورزشگاه راه داده است، احتمالاً از حضور هواداران خود در بازی‌های آینده محروم خواهد شد. علاوه بر این، جریمه‌ای نیز برای باشگاه در نظر گرفته خواهد شد، اما تصمیم نهایی در این مورد باید توسط کمیته انضباطی اتخاذ شود.

کد ویدیو



آیا ماده ۶۱۶ قانون مجازات اسلامی شامل ناظر بازی ملوان و سپاهان می‌شود؟

شکریز همچنین توضیح داد: 
در حقوق جزا، نتیجه مهم است. اگر قصور و کوتاهی در فوت این هوادار رخ داده باشد و عوامل موثر و ناظر بازی در این حادثه نقش داشته باشند، حتماً مسئولیت کیفری و جزایی متوجه آنها خواهد شد.»

وی با اشاره به بهانه ناظر بازی که گفته بود «اگر آمبولانس را می‌دادم و بعد دو بازیکن با هم برخورد می‌کردند چه می‌شد؟» اظهار داشت:
«این توجیه اصلاً درست نیست. ما خدا نیستیم که درباره عمر انسان‌ها تصمیم‌گیری کنیم. اگر آمبولانس هم در دسترس نبوده، باید تمام تلاش‌ها برای حفظ جان فرد انجام می‌شد.


کد ویدیو

تماشاگران جزو ارکان مسابقه فوتبال هستند

شکریز در ادامه به اهمیت هوادار و تماشاگر در مسابقات فوتبال اشاره کرد و گفت:
تماشاگران در زمان برگزاری مسابقه جزو ارکان فوتبال محسوب می‌شوند. به عنوان مثال، در صورتی که تخلفی از سوی آنها رخ دهد، باشگاه‌ها باید جریمه شوند؛ بنابراین تماشاگران تحت پوشش چتر قانونی قرار دارند.

 نیاز به نظر کارشناسی و پزشکی قانونی

او افزود: برای صدور حکم نهایی، باید منتظر نظر کارشناسی و پزشکی قانونی باشیم. اگر ثابت شود که هوادار به دلیل ایست قلبی در همان لحظه در ورزشگاه فوت کرده است، قصوری متوجه عوامل برگزاری و ناظر بازی نیست. اما اگر تاخیر در رسیدن آمبولانس یا ممانعت ناظر بازی باعث مرگ شده باشد، به دلیل بی‌احتیاطی و عدم رعایت نظامات دولتی، این موضوع می‌تواند در حکم قتل غیرعمد تلقی شود.»

او در ادامه تصریح کرد: طبق ماده ۶۱۶ قانون مجازات اسلامی در صورتی که قتل غیرعمد به واسطه بی‌احتیاطی، بی‌مبالاتی یا اقدام به امری که مرتکب در آن مهارت نداشته است یا به سبب عدم رعایت نظامات واقع شود، مسبب به حبس از یک تا سه سال و پرداخت دیه در صورت مطالبه اولیای دم محکوم خواهد شد، مگر اینکه خطای محض باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار