
کد خبر:۱۱۷۸۲۳۲
عمری به تمرینات بازگشت
هافبک سرباز ملوان پس از گذراندن دوران مصدومیت خود در تمرینات حاضر شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمد عمری هافبک باشگاه ملوان که به دلیل مصدومیت از ناحیه شکم دو هفته در تمرینات و مسابقات غایب بود، دوشنبه ۹ مهر به تمرینات برگشت.
با اعلام مدیر گروه پزشکی باشگاه ملوان عصر روز سهشنبه محمد عمری به دلیل درد شدید از ناحیه شکم و با تشخیص آپاندیسیت، تمرینات ملوان را ترک کرد. او تحت عمل جراحی آپاندیس قرار گرفت و دو هفته از ترکیب تیم و مسابقات دور بود. عمری در دیدار ملوان مقابل استقلال خوزستان و شمس آذر در فهرست ملوان نبود و از روی سکوها شاهد بازی تیمش مقابل حریفان بود.
عمری پس از دو هفته دوری از تمرینات ملوان روز گذشته در تمرینات شرکت کرد تا به آمادگی کامل برسد و دوباره برای ملوان بازی کند.
انتهای پیام
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.