کد خبر:۱۱۷۹۰۲۵

صلاح از رکورد دروگبا گذشت

محمد صلاح با گلی که در دیدار برابر بولونیا به ثمر رساند به بهترین گلزن قاره آفریقا در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا تبدیل شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، لیورپول در هفته دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا توانست با دو گل بولونیا را شکست دهد.

ستاره این بازی محمد صلاح مصری بود که توانست یک گل به ثمر برساند و یک پاس گل هم بدهد.

صلاح با گلی که در این بازی به ثمر رساند از رکورد دیدیه دروگبا گذشت.

دروگبا ستاره سابق چلسی با ۴۴ گل بهترین گلزن آفریقایی تاریخ لیگ قهرمانان اروپا بود که صلاح توانست از این رکورد عبور کند.

ستاره مصری محبوب آنفیلدی‌ها شمار گل‌های خود در لیگ قهرمانان اروپا را به عدد ۴۵ رساند تا دست به تاریخ‌سازی بزند.

صلاح همچنین به نخستین بازیکن تاریخ لیورپول تبدیل شد که توانسته در ۵ بازی پیاپی خانگی در لیگ قهرمانان اروپا گلزنی کند.

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار