کد خبر:۱۱۸۴۴۹
قائم مقام معاون بهداشتي وزارت بهداشت:
مقاومت به آنتي بيوتيك ها يك تهديد جهاني است
قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت گفت: مقاومت به آنتي بيوتيك ها يك تهديد جهاني است و در نمايشگاه سلامت امسال سعي خواهيم كرد آموزش هاي لازم براي استفاده از داروها به مردم داده شود.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، محمد شریعتی با اشاره به این که با افزایش سطح آگاهی مردم می توان گامی موثر در ارتقاي سلامتی جامعه برداشت، گفت: انسان ها باید یاد بگیرند تا برای سلامتی خود ارزش قائل باشند چرا که بسیاری از افراد در برخی موارد نعمت سلامتی خود را فراموش می کنند.
قائم مقام معاون بهداشتی وزارت بهداشت افزود: با برخی اصلاحات ساده می توانیم تغییرات قابل توجهی در کاهش بیماری ها و شیوه صحیح زندگی ایجاد کنیم.
وی با اشاره به شعار سازمان بهداشت جهانی برای هفته سلامت در سال 90 گفت: مقاومت به داروهای آنتی بیوتیک به عنوان یک تهدید جهانی شناخته شده است و سعی داریم تا با برگزاری نمایشگاه در هفته سلامت با ارائه آموزش های لازم به مردم، سطح اگاهی جامعه را ارتقا داده تا در بخش سلامت از وضعیت بهتری برخوردار شویم.
شريعتي افزود: با توجه به اینکه مصرف و تجویز دارو در جامعه بیش از حد عادی است باید مقاومت داروها به خصوص داروهای آنتی بیوتیک مورد توجه قرار گیرد.
قائم مقام معاون بهداشتي وزارت بهداشت تاکید کرد: برای ارتقاي سلامت عمومی جامعه مراجعه به موقع بیماران به پزشک و نحوه صحیح مصرف دارو باید در روستاها و شهرها بیش از پیش فرهنگ سازی شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.