کد خبر:۱۱۹۳۳۶۴

محرومیت ۲ ورزشکار بوکس و پاورلیفتینگ به دلیل دوپینگ

روزبه صفری و اعظم بنی اسدی ورزشکاران رشته‌های بوکس و پاورلیفتینگ به دلیل مصرف ماده ممنوعه دوپینگ به ترتیب ۴ و ۳ سال از تمامی فعالیت‌های ورزشی محروم شدند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، "روزبه صفری" از رشته ورزشی بوکس و "اعظم بنی اسدی" ورزشکار رشته پاور لیفتینگ به ترتیب به مدت ۴ و ۳ سال از فعالیت در تمامی حوزه‌های ورزشی محروم شدند.

نمونه خارج مسابقه (OOC) "روزبه صفری" توسط افسران کنترل دوپینگ ایران نادو در تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۹ در اردوی تیم ملی بوکس در شهر تهران اخذ شد، که پس از بررسی نمونه توسط آزمایشگاه مورد تایید وادا وجود ماده‌های ممنوعه "اکساندرولون – متاندینون – لتروزول – استارین - استانوزولول" از گروه ماده ممنوعه S ۱ لیست مواد و روش‌های ممنوعه وادا، در نمونه وی تایید شد.

شورای صدور رای ایران نادو پس از بررسی اسناد، ادله و شواهد مربوطه و به استناد ماده ۱-۱-۲-۱۰ قوانین ملی مبارزه با دوپینگ و نقض قانون تعلیق اجباری (تاریخ شروع تعلیق اجباری "روزبه صفری" ۱۴۰۳/۰۵/۳۱) توسط این ورزشکار به واسطه حضور در مسابقات قهرمانی کشوری بزرگسالان (۱۱ تا ۱۳ مهر ۱۴۰۳- مازندران - بهشهر)، تاریخ شروع محرومیت وی را از زمان تشکیل شورای صدور رای اعمال کرد؛ لذا "روزبه صفری" از تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۳۱ لغایت ۱۴۰۳/۰۷/۲۹ به مدت ۴ سال از کلیه فعالیت‌های ورزشی محروم شد.

درباره "اعظم بنی اسدی"، نامبرده در تاریخ هفدهم مهر ماه ۱۴۰۳ در رقابت‌های قهرمانی کشور پاور لیفتینگ در شهر لاهیجان، توسط افسران کنترل دوپینگ ایران نادو در داخل مسابقه (IC) مورد نمونه گیری قرارگرفت که پس از بررسی نمونه در آزمایشگاه مورد تایید وادا وجود ماده‌های ممنوعه "استانوزولول - متاندینون" از کلاس S ۱ در لیست مواد و روش‌های ممنوعه وادا، تایید شد.

تخلف صورت گرفته توسط ورزشکار، طبق قوانین مبارزه با دوپینگ ایران نادو شامل محرومیت ۴ ساله می‌شود. اما با توجه به پذیرش اولیه تخلف و قبول مجازات معین شده توسط ورزشکار و عطف به ماده ۱-۸-۱۰ قوانین مبارزه با دوپینگ ایران حکم محرومیت وی با یک سال کاهش به سه سال محرومیت از تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۳ تا ۱۴۰۶/۰۷/۲۲ صادر شد.

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار