کد خبر:۱۱۹۳۸۶۷
انتخابی جام جهانی 2026؛
محبی: ۱۰ نفره نمیشدیم ۶-۵ گل میزدیم
بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: دو نیمه متفاوت داشتیم. اگر خلیلزاده اخراج نمیشد با اختلاف ۵، ۶ گل حریف را شکست میدادیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمد محبی پس از برتری ۳ بر ۲ تیم ملی ایران مقابل کره شمالی در پنجمین بازی مرحله انتخابی جام جهانی گفت: دو نیمه متفاوت داشتیم. اگر خلیلزاده اخراج نمیشد با اختلاف ۵، ۶ گل حریف را شکست میدادیم. بازی پس از اخراج شجاع سخت شد، اما خدا را شکر سه امتیاز در هوای شرجی و زمین بد گرفتیم.
وی افزود: همانطور که امیر قلعهنویی، سرمربی تیم ملی و کاپیتانها یعنی مهدی طارمی، علیرضا جهانبخش و سردار آزمون گفتهاند باید با تمرکز روی تک تک بازیها پیش برویم و سه امتیازها را بگیریم و در سریعترین حالت ممکن به جام جهانی برویم.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.